Jump to content

Moto Zajednica

Jainikomoj

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Земун
  • Motocikl
    Suzuki Bandit 600

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Jainikomoj's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Наравно. Ако Бог да, да све прође како треба, преносим детаље чим се вратим.
  2. Рекло ми је пар људи који су ишли (не мотором) избегни Ђаковицу ако не мора туда, али с' обзиром да ћу ако успем да договорим, прву ноћ заноћити у Високим Дечанима, а другу у Св. Архангелима, ово је нешто логично. А и мислим да нема разлога. Само да ме што више заобиђе киша и да се мој олд тајмер не поквари, и биће то све ок. План је за 08.05. Чујемо се
  3. Опрости ако је ово стигло више пута, писало је "онемогућено слање"
  4. Првобитни план изгледао овако, али ће на крају врв и улазак бити на Јарињу
  5. Свака част. Хвала ти. Све информације које сам ових дана добијао су ишле у правцу да ни са ромингом ни без роминга, јужно од Ибра за картице из Србије нема сигнала. Нарочито по Метохији. Чак ми је жена из А1 (ВИП) пре пар дана рекла, можете на свом броју да активирате додатак - интернет у ромингу, али није гарант да ће функционисати у нпр. Дечанима, јер нам се жале корисници. Брусим детаље плана, можда ћу бити слободан да ти се јавим наредних дана. Хвала још једном.
  6. Зна ли неко какав је сада пут од Брњака до Зубиног Потока? И од Зубиног Потока даље све до Пећи? Видим да првих двадесетак км од З. Потока на даље ка Истоку нема насељених места. Не могу на мапи да закључим, да ли се ту иде преко неке планине? Јер ћу ипак врв да уђем на Брњак, и првог дана З. Поток, Пећка патријаршија, Дечани, и ако Бог да и успем да договорим коначење у Високим Дечанима (још неизвесно да ли ће моћи). Хвала сваком ко се укључи и подели нешто корисно.
  7. Друже, да ли јужно од Ибра функционишу картице и сигнал МТС, А1(VIP), Теленор (Yetel)? Да ли морам да имам косовски број? Да ли он има да се купи у општинама на северу?
  8. Друже, хвала ти, баш значи таква понуда. Врв бих ти се јавио, бар да се видимо. Има још времена, договарамо.
  9. Браво легендо. Хвала ти. Ово баш добро изгледа. Тај део доле (Дечани, Пећка патријаршија) је најизазовнији јер је најдубље и одвојен од битнијих путева, под Проклетијама. Зато ме и највише привлачи да тамо одем. Не знам баш за Кошаре, после неких ситуација које су биле пре 2,3 год, врв знаш на шта мислим. Видео ти је одличан, погледао сам ти и остале видее, ти си озбиљна прича, ја сам боранија. Али, ако Бог да, пробаћемо.......
  10. Аутопут и главни путеви неће бити проблем, сигуран сам. Знам да су махом сви имали ок искуства на путу за Албанију (аутопут, Приштина, Призрен), али мени ће већина туре функционисати локалним путевима. Рекох, прво сам тај круг неки замислио, али да би се равномерно распоредило да у сваком дану стигнем да обиђем по нешто а не заноћим, у ходу, на основу искуствених савета људи, мењам и прилагођавам планове. Код оца Михајла у Архангеле могу на конак сигурно, а Призрен је добра база за већину свега планираног јужно од Ибра. Хвала вам на саветима и подељеним искуствима.
  11. Првобитно био план: - Митровица, - Пећка патријаршија (преко Истока), - Високи Дечани, - Призрен (Богородица Љевишка), - Св. Архангели, - Зочиште, - Ораховац, - Грачаница, - Газиместан, - Звечан, - Бањска. Замислио неки круг, 4 дана, две ноћи унутар КиМ. У међувремену сакупио неке инфо па би врв била база и коначење у манастиру св. Архангела, а одатле на разне стране. Засад само обриси плана и велика жеља, ништа строго дефинисано. Зато ми и значи свака корисна инфо.
  12. Браво, хвала ти. Ово је баш оно што ми треба. У мало речи је стало пуно информација. Мада бих волео да се јави још неко ко је ишао мотором. Мало је вероватно да је неко ишао ове сезоне, али би било корисно и са краја прошле. Страха нема, иначе не бих помишљао да идем. Ипак, треба избећи све непотребне ситуације, тако размишљам, с' обзиром да ћу на крају врв ићи сам (нисам сам, са мном је Бог). Углавном су за сада људи сагласни да избегавам Ђаковицу. А коначићу у св. Архангелима код Призрена. За Дечане и Пећку патријаршију бих користио други пут, не преко Ђаковице. А у плану су скоро сва набројана места и светиње, и још што-шта. Понуду за помоћ не бих испуцавао олако, размишљам да би то једино био случај у варијанти квара на мотору, или не дао Бог незгоде, јер немам доле никога. У ком је месту брат? У В. Хочи ако сам разумео? Хвала ти још једном. Ако се јави још неко са својим искуством, бићу захвалан.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja