black rain 1 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan pozdravvvvv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJUTA BOMBona 0 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan od ovolike plime testosterona, pašću na vr' trepavica Eto vidis kako dobro dodje kaciga ;D hehe, eto kacigi još jedne namene... Fireclaw94 - pa bolje vas našla... sokolina, dobrodosla ti nama u kliniku svarcvald pa ne kvari mi nick, jedva i ovo smislimo ma pobegla bi ona ... ali ... nema čime ... burago je to ... burago - burago... ali kad poraste... FULL - ne valja puno bombona odjednom, može stomak da zaboli black rain - pozdrav i tebi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hm... zato sam i rekao bombonice... Manjeg su pakovanja, i NIKAD ne skode. Jos ako su sveze, tj. mlada proizvodnja..... uh to definitivno prija. Bar meni---Uvek ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJUTA BOMBona 0 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hm... zato sam i rekao bombonice... Manjeg su pakovanja, i NIKAD ne skode. Jos ako su sveze, tj. mlada proizvodnja..... uh to definitivno prija. Bar meni---Uvek ;D e pa super! poklanjam ti kutijicu tiktak bombonica - one su male i imaju samo jednu kaloriju po komadu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi BOMBONICE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...