Жилецки 75 Napisano Februar 9, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав народе, моји буразери и ја одржавамо све механичко у нашем поседу па ни ова лепотица неће бити изузетак, уживање није само у вожњи, или је то неки наш мото. Прва ствар којој смо посветили пажњу били су ретровизори, месингане чаурице унутар ретровизора су пропале па смо направили нове. Спољашњи навој није стандардан, да будем прецизнији, вретено на стругу сам наместио да има ситан ход и нож је такав да прави оштар навој, који је за десету шири од рупе ретровизора. До сада ретровизори нису отпали тако да смо задовољни. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Februar 9, 2022 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti znači navoj nije standarni? Ja sam do sada samo na jednoj klipnjači od Honde našao navoj koji nepostoji u češlju za navoje,i mislim da taj nije standarni namerno,a sve što postoji u češlju je standrdno,ali može biti malo neubičajeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жилецки 75 Napisano Februar 9, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, triton je napisao: Šta ti znači navoj nije standarni? Ja sam do sada samo na jednoj klipnjači od Honde našao navoj koji nepostoji u češlju za navoje,i mislim da taj nije standarni namerno,a sve što postoji u češlju je standrdno,ali može biti malo neubičajeno! Нисам га ни проверавао чешљем, одока сам наместио да буде довољно "густ" да се лепо усече у ретровизор. На то сам мислим када сам рекао да није стандардан тј. да није нешто са чим се најчешће срећемо. За овај захват је у ствари потпуно небитно који је тип навоја. Питање има смисла, ја нисам прецизирао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жилецки 75 Napisano Mart 13, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 Prijavi odgovor kao problematičan Ево још нечега што је урађено у вези са ретровизорима, склонио сам ону контакт дугмад, попуцала је пластика која држи дугмад па жмигавци час раде час не. Јесте да је згодније када су ту због скидања маске али маска се не скида често па сам се одлучио за ово решење. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Жилецки je napisao: па жмигавци час раде час не. Морам да приметим да их тако конструишу све незналице по фабрикама 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жилецки 75 Napisano Mart 13, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Zuba87 je napisao: Морам да приметим да их тако конструишу све незналице по фабрикама Добра, добра, хахаха. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жилецки 75 Napisano Maj 4, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 Prijavi odgovor kao problematičan Стигоше неки делови па је и време да се заврну рукави. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Avgust 22, 2022 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je ispalo na kraju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Avgust 24, 2022 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i ja . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жилецки 75 Napisano Octobar 14, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на интересовању, извињавам се што ме није било неко време. Заменио сам гумице што држе ветробран, старе су попуцале а неке су биле и импровизоване. Заменио сам гуму носача хладњака, са десне стране. У опсегу од 4000-4500 обртаја је неподношљиво зујала подлошка која је ту била стављена (ту иде само та гума, хладњак се насади на осовиницу а са друге стране ужљеби и пришрафи, међутим овде је импровизовано и затезано шфаром и матицом), елем, сада је то решено. Гуме носача усиса ваздуха и гумице које оду са усуса ваздуха у “air box”. Остало је још делова, али нисам хтео да дирам ништа пре краја сезоне. Најбитније што следи је штеловање вентила, пошто мислим да никада нису одавно, ако и икада. Морам добро да се информишем о свему па креће акција. Успут сам имао проблем са сензором неутралне брзине и неким кратким спојем, то ми је решио мајстор из Београда (нисам сигуран смем ли да наведем ко је…) пошто нисам био код куће да би се са тим интересовао. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Octobar 14, 2022 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Жилецки je napisao: Успут сам имао проблем са сензором неутралне брзине и неким кратким спојем, то ми је решио мајстор из Београда (нисам сигуран смем ли да наведем ко је…) Ako je gosn Vlajsovic mozda ti progledaju kroz prste. Salim se, nego sibni koju sliku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жилецки 75 Napisano Octobar 18, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je gosn Vlajsovic mozda ti progledaju kroz prste. Salim se, nego sibni koju sliku Видиш, не знам презиме човеку… Нису ми слике при руци али биће. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жилецки 75 Napisano Avgust 22, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав народе, Ништа шосебно се није дешавало до скоро, хехе, ево слика, мислим да ће вам оне рећи све. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жилецки 75 Napisano Avgust 22, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жилецки 75 Napisano Avgust 22, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 Prijavi odgovor kao problematičan 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жилецки 75 Napisano Avgust 22, 2023 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 Prijavi odgovor kao problematičan Немам слике где су убачени шрафови у силен, то је решено тиме што је наварен мали прстен на полеђину да вуче силен заједно са ланчаником. Promenio Avgust 22, 2023 član Жилецки Грешка у куцкању. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жилецки 75 Napisano Octobar 14, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 Prijavi odgovor kao problematičan После петсто километара сам расклопио све и проверио визуелно стање и намонтирао назад. Прешао сам једно две и по хиљаде колиметара и све ради савршено. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жилецки 75 Napisano Novembar 10 U prolazu, 31 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 Prijavi odgovor kao problematičan Напокон смо решили резервоар и филтер ваздуха, баш је све било у лошем стању, греота, требало је то раније урадити, али добро, шта је ту је. Промењени сви филтери и мало сито које је стоји на дну пумпе, сва црева и пар оних малих гумица у резервоару које држе пластике испод резервоара, тога увек купим по три четири комада, да се нађе, срећом послужило је овај пут. Следеће би требало да буде штеловање вентила. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жилецки 75 Napisano Novembar 11 U prolazu, 31 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 Prijavi odgovor kao problematičan Пре овога сам направио два шрафића што држе бравицу репа. Ево пар слика. Све је ово чисто да се вози и не стоји дуго, планирам сада на зиму да све одрадим натенане. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жилецки 75 Napisano Novembar 11 U prolazu, 31 postova Lokacija: Gornji Srem Motocikl: MV Agusta F4 Prijavi odgovor kao problematičan Такође сам наручио силиконске крајеве за "AMP superseal" конекторе, пошто их доста фали на мотору па да полако додајем. Имам оне мале кључеве за одвајање пинова од конектора. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...