Darko Mihajlovic 4677 Napisano Januar 30, 2022 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Auh bre brate , kao da poklanjam Akrapa titanium ... Aman , 300ml ulja ? Ne zajebavaj... A i vidis li da sam se uvalio u kardan.. Zapravo mi cinis uslugu da sklonim flasu viska sa police 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 30, 2022 (promenjeno) munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo,meni treba dva ta Akrapa,ako imas viska ... Promenio Januar 31, 2022 član zemunac72 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan da te ne grde kuci za ta dva akrapa ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 31, 2022 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ulje za scotta kupovao u Novom Sadu u Pegazu (Markone Pegaz). Ne znam da li trenutno ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 2, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 31.1.2022. at 21:22, nash je napisao: Ja sam ulje za scotta kupovao u Novom Sadu u Pegazu (Markone Pegaz). Ne znam da li trenutno ima... Nema, nada se da ce stici u Martu, cuo sam se sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 23, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zelim da se zahvalim svima koji ste mi nudili ulje, najbolji ste i hvala vam na tome. Posebnu zahvalnost i ovim putem upucujem kolegi koji je ulje kupio u inostranstvu i doneo ga u Beograd. Zdravi i srecni bili 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...