Gremlin 24 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam u B.S.Z Company pazario potkapu sa "portiklom" za vrat IXS, model Carbera. Vozio sam se veceras do Arene i nazad, oko 15 km, prvi utisci su odlicni - "windstopper" radi bez greshke. Imao sam samo majcu sa kratkim rukavima i jaknu, a novu potkapu ispod kacige i nije mi bilo hladno, niti je bilo kakav vetar prosao unutra. Cena: 3000 dinara. Mislim da vredi te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aljosa 0 Napisano Novembar 9, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan +1 i od mene Kupio sam istu tu pre neki dan i prezadovoljan sam. Zatvorila je sve rupe oko okovratnika, posto sam mrsav hoce vetar da se tuda uvlaci u jaknu I kaciga mi manje susti jer nema vise toliko lufta oko vrata Posto se ovaj windstoper bas lepo pokazao ozbiljno se razmisljam i o onim grejacima za kolena od istog proizvodjaca. Ja sam moje kupio kod Jasminka i prosao malo jeftinije. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Поседујем и могу само да похвалим тај комад опреме. Угодан и "ради посао" и зими и лети. Део којки иде преко врата, донје вилице и носа је винд-стопер, а по темену и делом потиљка је свилена! Вреди сваки динар! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...