acim 765 Napisano Novembar 8, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika Honde CB400 za sve ljubitelje klasike. 37 konja pri 10 hiljada obrtaja, maksimalna brzina oko 160 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 9, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Secam se ovog motora, Imao ga je jedan momak u Nisu u to vreme ( potpuno novog ) , samo cini mi se da su kod njega bili normalni auspusi, a da je ovaj model sa ovakvim izduvom nosio naziv " super sport " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam na off-u! Ali, ako neko zna nekog ko prodaje mashinu ili ram sa ovog modela (naravno sa papirima) da mi baci pm! Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Novembar 9, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Bila je pojam za svoje vreme a i sad kad je vidim zastaje dah! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan prelepo. a i liči na engleza ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jun 13, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan ima jedan u crnu goru se prodaje 500 evra a cak i manje bi ga dao covjek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan u Sr. Mitrovici za nekih 850e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 14, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Predivno,voleo bih jednog u garazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ima i neki gari u BG-u prodaje ga za 1900e,plave je boje cini mi se da je u dobrom stanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...