Jump to content

Moto Zajednica

Vizir za Beverly 250

Recommended Posts

• Zainteresovan, 390 postova
  • Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400

Ma odlicno je to!!

Lako je Vama kada ste gore i mozete se uzivo dogovarati i pregovarati..

Sutra ce biti nekih prijatnih ~16C , montiraj to i na drum pa podeli utiske:)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 151 postova
  • Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675

@petar_lordE nema od toga ništa, RS je trenutno rasturen i sređuje se, mislio sam da napravim jedan topic o sređivanju, al iskreno ne setim se svega slikati. Čekam pinjon od kolege da stigne, jedna bočna plastika je izgrebana treba da se sanira, skinuta zadnja poluga kočnice da se sredi ima lifta previše za moj ukus, pukao mi je jedan nosac napred od hladnjaka i to cekam da zamenim, leva rucica je dobila malo koleno treba sutra i to da uzmem, sutra treba da podignem nove lančanike i lanac, sva 4 migavca menjam, itd ima posla na pretek a ne bas mnogo vremena jer spremam i ispit a i radim pored svega, zato aprilia i čeka na sredjivanje toliko dugo, kupljena je pre god i po dana i tad sam joj samo metnuo nove gume i vozikao je malo, ali je doslo na red da se kompletno sredi da bude bombonica i da je udomim negde, al pre svega da ja uzivam malo sa njom :) Neće biti sklopljena sigurno jos mesec dana jer hoću i antifriz, ulje u menjaču,ulje i semeringe vila, komplet servis da odradim. Jbg igram se koliko slobodno vreme dozvoljava, ali do 1. Aprila se nadam da je registrujem i vozim. 

• Podržavam 1

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly 250

Pozdrav svima, 

Dugo već pratim forum, a od skora sam vlasnik lepog Beverly-ja 250, 2005 godište. Za njega mi treba ovakav vizir kao petar_lord. Kontaktirao sam Ivana i vidim da pravi sjajne vizire, ali kaže da ne šalje vizire za Beverly-ja poštom, nego se mora doći lično. Problem je što nisam tako blizu. Zna li neko još koga ko može napraviti i poslati vizir?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja