srna 0 Napisano Novembar 7, 2008 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor u odlicnom stanju, registrovan do 17.04.09, 28000 km, 97 god.Zamenjene sve tecnosti i filteri.Led migavci i retrovizori,sve ostalo fabricko. CENA 3500 eur. tel. 064 1330 738 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srna 0 Napisano Novembar 7, 2008 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Novembar 10, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamena uz doplatu? CB450SC Nighthawk, ima je ovde na oglasima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srna 0 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan HITNO ! Nova cena 3000 eur za kes , aktuelna do 1.12.08 , pa se vraca na pocetnu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADO 0 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: BERANE MNE Prijavi odgovor kao problematičan NAJLJEPSI MOTOR KOJI SAM JA U ZIVOTU VIDIO...SAMO TOKIO DA PRODAM MOJ I IETO ME Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Samo komentar ! Jedinstvena makina (cini se i primerak ) . Da imam mogucnosti voleo bih ga u svojoj garazi ! Srecno sa prodajom i cestitke buducem vlasniku . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srna 0 Napisano Novembar 18, 2008 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan nove slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srna 0 Napisano Novembar 18, 2008 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan i jos... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srna 0 Napisano Decembar 6, 2008 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna Mmm,bombonica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srna 0 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno ali nije neophodno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srna 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno............ili mozda nije? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto vecina ljudi ne zna kakav je to motor.Ja mogu samo da ti ponudim zamenu i da ti doplatim sto tebi verovatno ne odgovara ali sam morao da pitam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto vecina ljudi ne zna kakav je to motor.Ja mogu samo da ti ponudim zamenu i da ti doplatim sto tebi verovatno ne odgovara ali sam morao da pitam. znaju ljudi poneshto o motoru, i mnogo se lozhe na isti ali nemaju shushushke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srna 0 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ponovo aktuelan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto vecina ljudi ne zna kakav je to motor.Ja mogu samo da ti ponudim zamenu i da ti doplatim sto tebi verovatno ne odgovara ali sam morao da pitam. Matori,o ovom motoru sam ti pricao prekjuce na berzi.I dalje mi se jakoooo svidja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ozbiljno razbolim kad vidim fzx-a a da nije moj a nidje jos uvek para ova godina je ka ta strofa :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srna 0 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne kontam da za ovakav motor nema interesovanja.Mada kad malo razmislim, ipak je logika u pitanju. Skuplja je kila plastike od kile gvozdja,pa jos i niklovanog, hromiranog, poliranog................ Samo da prodam gvozdenog, odma kupujem fen i japanke. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Avgust 8, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Fen kako god al japanke mora da budu FILA il si puk'o ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...