Joksa4 24 Napisano Januar 2, 2022 U prolazu, 37 postova Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Nisam iskusan mehaničar, motor je tek prešao 9300km, da ne dužim puno, nisam bio prisutan, čovjek mi je uzeo motor (bio je u pijanon stanju, nikad nije vozio manuelca) neki đavo me naćerao da ostavim ključ u motor, bata ga je upalio, vozio pod blokadom nije znao da prešalta i da bude još gore vjerovatno ga je prešaltao iz 2 u prvu u nekih iz nekih 10000 obrtaja i to se odvijalo više od minuta, nije mi jasno kako se mašina nije raspala, motor ide normalno, pojavio se zvuk kao da se čuju ležaji, i još neki zvuk kao da se mrse niti od metala, nisam baš riječit izvinjavam se, ne znam šta da radim, nova mašina, pojavili su se ti zvukovi a ide normalno, ako može neko da dadne savjet bio bih zahvalan pošto sam baš pod velikim pitanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Januar 2, 2022 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nisam iskusan mehaničar, motor je tek prešao 9300km, da ne dužim puno, nisam bio prisutan, čovjek mi je uzeo motor (bio je u pijanon stanju, nikad nije vozio manuelca) neki đavo me naćerao da ostavim ključ u motor, bata ga je upalio, vozio pod blokadom nije znao da prešalta i da bude još gore vjerovatno ga je prešaltao iz 2 u prvu u nekih iz nekih 10000 obrtaja i to se odvijalo više od minuta, nije mi jasno kako se mašina nije raspala, motor ide normalno, pojavio se zvuk kao da se čuju ležaji, i još neki zvuk kao da se mrse niti od metala, nisam baš riječit izvinjavam se, ne znam šta da radim, nova mašina, pojavili su se ti zvukovi a ide normalno, ako može neko da dadne savjet bio bih zahvalan pošto sam baš pod velikim pitanjem.Prvo isputi ulje i vidi dal se nesto moze naci magnetom.Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joksa4 24 Napisano Januar 2, 2022 U prolazu, 37 postova Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, brdy je napisao: Prvo isputi ulje i vidi dal se nesto moze naci magnetom. Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Super ideja, taman mu je vrijeme za mali servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...