Jump to content

Moto Zajednica

Studenica 02.11.2008

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008

@ Nikola & Forest 

Taman sledece godine das odradimo onu varijantu od par dana sto je Nikola govorio. Sator,zezanje... Kao sto sam i napisao jeste falilo to druzenje ali bice prilike da se nadoknadi. A sto se tice tog gledanja u rep?... Moraces opasno da se potrudis da bi tako i bilo!  ;D ;D ;D

@ Gixxerk6

Dobro je da si to napisao jer ce neki sigurno posle citanja ove teme krenuti na tu deonicu.

Moram priznati da sam i ja imao situaciju gde je malo falilo da u levoj krivini pomazim bankinu,tako da svima preporucujem OPREZ!!!

braco bajkeri citajuci vasu temu nagovorili ste me na ovu destinaciju. i stvarno se isplatilo!!! motor sad moze u zimski san!

jeste, ima nekoliko cudnih krivina ali prosto te vuce na brzu voznju. malo mi bilo zao sto sam prodao R-a. :'(

pozz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 702 postova
  • Motocikl: zx6r

E bas mi je drago da si se zbog nase teme odlucio za taj pravac. Pazi kad sam i ja imao osecaj posle te voznje da mogu na miru da ubacim bajk u garazu na (sto bi ti rekao) zimski san. Pozdrav i cekamo prolece da ponovimo destinaciju.

• Drug član, 1441 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

braco bajkeri citajuci vasu temu nagovorili ste me na ovu destinaciju. i stvarno se isplatilo!!! motor sad moze u zimski san!

jeste, ima nekoliko cudnih krivina ali prosto te vuce na brzu voznju. malo mi bilo zao sto sam prodao R-a. :'(

pozz

Vidim lepe utiske, rastali smo se u Mladenovcu na pumpi.

Ja što znam ako pričamo o dobrom putu za vožnju ko voli krivine nema boljih 40km u jednom cugu od puta KV-Ušće.

Mnogo puta sam vozio skoro 200km od Beograda da dodjem do tamo i provozam tih 80km.

Sve je tamo super samo treba imati meru jer može da se ide veoma brzo.

Kao što rekoh ranije tamo nije čudno da tokom dana dođe više grupica momaka koji su tu došli iz istog razloga i dolaze iz raznih krajeva.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja