Dentas 55 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da se pohvalim da sam promenio motor tj. umesto transalpa sada vozim TDM 850 95.godište.Lep, plav, očuvan,... za sada odličan. Medjutim, pošto motor, osim za uživanje koristim da bih obavio poslove po gradu ( takva mi priroda posla), neophodan mi je top case, tj, nosač za isti. Iz čitanja većine tekstova na ovu temu, shvatio sam kao što neko reče, da je ludost bacati stotine evrića na dve - tri savijene cevčice.Pa bih zato molio nekog ko ima nosače kofera za tdm-a, (stariji model) da mi da nosače da uzmem dimenzije i da ih sam napravim. Obzirom da je sezona na izmaku i da imam celu zimu na raspolaganju, mislim da nekome ko ih ima neće biti problem da mi izadje u susret. Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Novembar 1, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Imaš kod nas U Guevari. Doduše za modele od '96 do '01. Svrati pa da pogledamo da li ti odgovara. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...