Zeljkamp 3293 Napisano Decembar 7, 2008 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Najviše me nervira kad negde krenem kolima jednom u mesec dana i naiđem na kolonu i provalim da ne mogu kao motorom da sve lagano obiđem i nastavim.Počeo sam da se mnogo nerviram zbog toga. Takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Najviše me nervira kad negde krenem kolima jednom u mesec dana i naiđem na kolonu i provalim da ne mogu kao motorom da sve lagano obiđem i nastavim.Počeo sam da se mnogo nerviram zbog toga. Takodje Pogotovo ujutro kada svi idu na posao. Tada mi kolima do skole treba vise nego peske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan izludjuje me zglobni autobus tj vozac istog , koji jos uvek nije shvatio koliko je dugacak( ili ga bas briga) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 9, 2008 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Glupost u saobracaju i mogu da shvatim (ako je vidim na vreme) al na bezobrazluk ODLEPIM.... i naravno junake u dzipovima sto preticu kolonu njih najbolje volim sva cetiri, rucna duga svetla i rasirim ruke da mi padne u zagrljaj (mecka 123,190 a sada 124)... jednog sam tako na ibarskoj vracao kilometar u rikverc mogu vam reci extra osecaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...