Brmbrm 118 Napisano Octobar 27, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da kupim regler za Viraga 535, 97 godiste. Polovan, naravno... Da li ga neko ima na ponudi ili gde ga mogu naci. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ja skoro uzeo nov. Doduse OEM, ali je jeftiniji nego original. 85 evra od Saleta iz Krusevca 063/611-352 Pozovi pa ga pitaj da li ima. Ako nema, nabavi za par dana i posalje City Express-om. Kazi da si dobio telefon preko Nese iz Guevare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Octobar 28, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ili (vec mnogo puta pomenuto), kupiti nov regler, bolji od fabrickog, po ceni od 50e od clana foruma Joska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 28, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam poslao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Octobar 28, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lalajko na ponudi. Ovaj regler je u stvari za mog drugara, a Joski svaka cast za brzu reakciju.... Pretpostavlja da ce regler da udje u funkciju vec u petak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 28, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Tek u petak?Sutra stize do BG svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Octobar 28, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Onda moja greska! Izvinjavam se Joska... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...