Goran Gajic 2 Napisano Octobar 10, 2021 U prolazu, 12 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: bmw r1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi mogao da kupim uticnicu 12v sto ide u BMW i Vase misljenje kolika je realna potrošnja ulja u motoru na pr.na 1000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6032 Napisano Octobar 10, 2021 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan To moš kupit di te volja, na puno online dućana. BMW Stecker 12v.PSZašto za svako pitanje otvoriš novu temu??Guraj to pod jednom istom temom, tako se vidi kontinuitet i lakše dolazi do komunikacije.PozzGesendet von iPad mit Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Octobar 10, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Octobar 10, 2021 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički delovi se kupuju kod zvaničnih prodavaca, Radulović i Delta, a aftermarket kojekuda. A o ulju je dosta pisano, kao i mnogo čemu, samo treba prelistati teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Octobar 10, 2021 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Komsija Gorane, svrati do mene da se ispricamo i popijemo kafu, ja imam dosta informacija o tome sta te zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Gajic 2 Napisano Octobar 11, 2021 U prolazu, 12 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: bmw r1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, lalajko je napisao: Komsija Gorane, svrati do mene da se ispricamo i popijemo kafu, ja imam dosta informacija o tome sta te zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2406 Napisano Octobar 11, 2021 Andragog, 4978 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Male Hella DIN Socket to Standard Female Cigarette Lighter Adapter|Motorcycle Electronics Accessories| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Ja ga kupio. Ok je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Octobar 11, 2021 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je standardni soket, a Goranu treba euro koji se nalazi na BMW motociklima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Gajic 2 Napisano Octobar 11, 2021 U prolazu, 12 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: bmw r1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima a poručio sam stiže a komisija na tu kafu eto me uskoro,vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2406 Napisano Octobar 12, 2021 Andragog, 4978 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, lalajko je napisao: Ovo je standardni soket, a Goranu treba euro koji se nalazi na BMW motociklima. Ovaj pasuje na mom R1150GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...