Rade koenig 1053 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari menjao bih diverziju 900 1996 godiste registrovana i ispravna sa tri kofera i spremna za put. Menjao bih za neki ENDURO i samo ENDURO bez moje doplate. Znaci kljuc za kljuc. Vrednost mog motora oko 2000 eur. Naravno motor koji ponudite mora biti ispravan kao i moj. Estetika mi nije mnogo bitna koliko mehanika... motor generalno ne prodajen i nisma ga nigde oglasio sem ovde. Ali ako neko od vas ima kes i zeli moj motor i to naravno moze tada bi cena bila 2000 eur fiksno i bez cenkanja. Uz motor 3 kofera 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 2, 2021 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno ne ispod 500 kuba :-) po mogucstvu , afrika, tenera i transalp imaju prednost uvek! Ali generalno zaista me zanima samo motor sa kojim mogu na put. A posto idem cesto za dobri do, mesto u opstini kuraumlija, daljina od beograda do tamo 300 km i 20km bas los put i bas mi je tesko to sa diverziom da predjem i prodjem. Zato sam resio da menjam za enduro. Jedini razlog! Zaista mi se nezuri i ne bih ga dao po svaku cenu jer mi je motor u takvom stanju da sad mogu krenuti na put od 1000km bez razmisljanja. Promenio Octobar 2, 2021 član Rade koenig Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan kolega sa foruma. Za sad lock da ispostujemo brata. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Motor aktuelan, ZAMENA iakljicivo za Transalp, teneru i AFRIKU. Nije hitno , moze i kes prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Uzet drugi motor, sad je opcija jedino kes :-) Ajmo drugari ako nekom treba top motor moze i bez bocnih kofera pa smanjim cenu :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Octobar 5, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to drugi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 5, 2021 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Odustao sam i od tog motora i od prodaje ovog za sad. Kad sam stavio na papir sto bi davao perfektan motor dok neskupim za moj san, GS :-) Promenio Octobar 5, 2021 član Rade koenig Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 5, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan A trebala je biti AFRIKA :-) ali odustah jer mi falili nesto para a nevolim da dugujem. Uz sve to vec imam ispravan motor i cemu dug ;-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 5, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Eventualno ako neko pozeli za kes mozda se i dogovorimo, evo neke jos slicice sveze. Bez cenkanja 2000 , mozda ima jeftinije ali ovako lepa tesko 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8467 Napisano Octobar 7, 2021 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ko lutka, retko da se vidi sa fabričkim nalepnicama. Srećna prodaja. Ja se takođe nećkam moju da prodam, za mene je idealna, ali uvalila mi se žena na motor i po autoputu knap. Ustvari nešto me drugo više zeza a to je da volim da siđem malo sa puta, ništa veliko off roud, ali malo po neasfaltiranim putevima do nekog zanimljivog mesta. Ovaj motor jednostavno nije za to. I to mu je za moje potrebe jedina "mana". A želja ko i tvoja GS, mogućnosti ograničene, mada ko zna videćemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 7, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ako odgovara ..honda ntv 650 kubika 93 .. motor transalpa.. Promenio Octobar 7, 2021 član demro.st Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...