aky 239 Napisano Septembar 9, 2021 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju skoro nova kaciga CABERG FLYON Carbon u M veličini. Ja nosim L, a kako je tada u radnji nije bilo, probao sam ovu u M veličini i na prvu mi se učinilo da je veličina ok. Posle duže vožnje primetio sam da me ipak pritiska. Nošena nepunih mesec dana. Po meni jedna od najlepših kaciga ove vrste. Na glavi izgleda mnogo lepše nego kada je ovako gledate. Na kacigu je stavljen dodatni tamni vizir koji ide uz nju. Fabrički ide sa providnim vizirom. Providni vizir i pinlock nikada nisu montirani, potpuno su novi i upakovani. Na tamnom viziru postoji ogrebotina dužine 1cm, koja se nalazi u donjem levom uglu. Ogrebotina ne smeta pri vožnji jer nije u vidnom polju, a i teško je videti ogrebotinu i kada se zagleda kaciga. Kaciga je sa vizirom plaćena preko 400€, ja bih ovu prodao za 250€ 063/298-180 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Septembar 14, 2021 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan 200 Eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...