Zarkela 1561 Napisano Jul 15, 2021 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Interesuje me da li moze neko da mi premeri svoje nosace bisaga. Resio sam sam da to napravim ali jos torbe bocne nisam kupio pa mi trebaju mere. Za kacenja cu se sam snaci odnosno pravicu ih na licu mesta. Znaci samo mi trebaju dimenzije rama, da li su 40x30cm ili nesto drugacije. Hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano Jul 15, 2021 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo.Izmeri bilo koji ram za bocne kofere ,kappa ,givi.To je prava mera.Pozdrav Seba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Jul 15, 2021 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...