Skaki 5 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Kupih makinu i sad bi bilo lepo naci i nosac kofera, jer sam pogubljen bez kofera, imam puno stvari koje nosim uvek sa sobom, pa bas ne mogu bez njega... Potrazio sam na louisovom sajtu ali nema, valjda je mnogo mator, pa me zanima zna li neko gde bih mogao to nabaviti a da nije puno para... Uvek postoji solucija da nabavim neki nosac koji ce pasovati koveru koji vec imam (moto detail - najjeftiniji koji ima , koji bi sekao i pasovao na motor, ali ako ne mora, bolje je originalan... Isto tako sam navikao na centralni stand pa bih voleo i njega da nabavim... Jel ima neko viska ili zna gde bih mogao to iskopati, neka pise... Bio bih mu zahvalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 9, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj darkodav-a sa foruma posto on prodaje motor mozda ce ti posebno prodati stand. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...