Kowalski 363 Napisano Jun 8, 2021 (promenjeno) Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan MOLIM POZIVI ISKLJUČIVO OD 13h-20h.Prvi sam vlasnik od uvaza iz CH (VI.2020g.)Registrovan do 16.VI 2022gMotor je uvezen sa 53.000km...sad je na 56.300km.Posedujem komplet dokumentaciju o motoru.O motoru bi mogao puno da pišem pa vas molim da me pozovete za više info. da ne pišemknjigu ovde....Ukratko motor je bez ikakvih nedostataka i mana.Promenjeno sve što se podrazumeva pod servisnim radnjama(ulje motor,menjač dif. ,kočiono, ventili i uradjena sinhronizacija)znači do sledećeg servisa ste mirni(ulje u mot.8K ,ulje menjač i dif. 30K)Puno dodatne opreme i naročito akcenat je na dodanom svetlu i na Sebring Twisteru izduvu (pisana homologacija )sa DB kiolerom.Motor prodajem ... ISKLJUČIVO zbog PROBLEMA sa ZDRAVLJEM(dokaz prilažem u razgovoru i mogućem vidjenju)Motor je apsolutno bez ikakvih ulaganja i sve ovo i još detalja možete saznati ako me pozovete.Prenos je obavezan a proba jedino uz puni iznos vrednosti motora...Spreman sam za svaki dogovor sa korektnim kupcem...ps: Zbog odlaska u inostranstvo(oko 20-25 VI)napomena da je moguće do tada videti i eventualno kupiti i preuzeti motorjer ostajem u inostransvu do Novembra meseca. CENA : .....7400e. Kontakt isključivo na br. mob. 066/336-383 od 13-20h. ili ovde na PP BMW R 1200 GS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW R 1200 GS, 2008. godište, Touring, vozilo prešlo 56300 km, Beograd. Cena 7.450 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Jun 8, 2021 član Kowalski Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...