Troter002 0 Napisano Maj 22, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan U togu voznje skuter mi se ugusio i ugasio se probao sam da ga upalim nije hteo zamenio sma svecicu prosao je 20m i opet.Skinuo sam klip je bio narisovan,stavio sam drugi klip stublinu poklopac stubline i drugu svecicu.Pumpa je crkla iskljucio sam je i napravio mesavinu.Bombina je ispravna dobro baca struju nije lazna struja.Posle toga sam skuter upalio pri radu sam nabija turazu i spusta i onda se gasi posle teze upali i isto se desava.Ocistio sam karburator filter vazduha i sve je isprano i ispravno.Pri voznji trokira i gasi se.molim za pomoc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle50 3 Napisano Maj 30, 2021 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Staho PRO XT Prijavi odgovor kao problematičan Radilica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troter002 0 Napisano Jun 9, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 30.5.2021. at 18:01, Pavle50 je napisao: Radilica? Nije gledao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8223 Napisano Jun 9, 2021 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi napisao koliko je star skuter,ako ima više godina kupi novi karb nije skup ima ga na KP fine cene.Manje košta od nerviranja i cimanja.Sve sam probao i setove za reparaciju i čišćenje jok,ništa.Nov karb stavio uštelovao i pesma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle50 3 Napisano Jun 12, 2021 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Staho PRO XT Prijavi odgovor kao problematičan A o kom skuter se radi, i koje boje? (ne bitno, ali me zanima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troter002 0 Napisano Jun 30, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 9.6.2021. at 19:55, gebee&co je napisao: Nisi napisao koliko je star skuter,ako ima više godina kupi novi karb nije skup ima ga na KP fine cene.Manje košta od nerviranja i cimanja.Sve sam probao i setove za reparaciju i čišćenje jok,ništa.Nov karb stavio uštelovao i pesma. Skuter je star 12 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8223 Napisano Jul 1, 2021 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Onda imaš odgovor i rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...