Dejaboss 8 Napisano Maj 19, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Brezovica, Strpce Motocikl: Marauder VZ800, Tomos Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima sa Sar planine, dve godine vozim Suzuki Marauder VZ800, jos uvek ucim i pritom uzivam u voznji. Inace vozio tomos desetak godina (dvadesetak drugara imalo tomose) uzivali u voznji po brdima i planinama (cesto ih nosili gde izaci nisu mogli). Posto su neki presli na kroserice ja sam par godina razmisljao medjutim plasim se da to vise nije za moje godine te umesto krosa ja uzeo kruzera ( copera). I tako... Nov mi komp pa nemam niti jednu fotku..al bice i toga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejaboss 8 Napisano Maj 19, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Brezovica, Strpce Motocikl: Marauder VZ800, Tomos Prijavi odgovor kao problematičan evo i par fotki 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Maj 19, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Lepe mašine. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...