qwerty12345 64 Napisano Maj 10, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koji sve senzori postoje na motociklu. Znam za pikap senzor, ali me zanima koji još postoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2058 Napisano Maj 11, 2021 Drug član, 1140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kom motociklu?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Maj 11, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je generalno za sve motocikle. Inaće u pitanju je Sprint Challenger. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2058 Napisano Maj 11, 2021 Drug član, 1140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od sofisticiranosti motocikla.Noviji modeli koriste canbus princip, pa imaju obilje senzora.Ti verovatno imas tps i pickup.Pickup nije nista drugo nego hall effect koji broji okretaje radilice, tps je senzor polozaja gasa -> obican potenciometar...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...