El Muerte 355 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima da se kupi dizna za Yamahu Virago 125 (Mikuni kraburator) "velicina" 80 i koliko koshta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu pogledati ako imam u zamenu za tvoju 250 dinara. Jbg ako ti pomaze imam 75-icu fabricki bi trebao da imas 77,5 unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 1, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na : http://www.nrp-carbs.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu pogledati ako imam u zamenu za tvoju 250 dinara. Jbg ako ti pomaze imam 75-icu fabricki bi trebao da imas 77,5 unutra. Pa da imam 77-cu fabricku i sve lepo shljaka .ali bi ja malo vecu...znaci 80-ticu.A verovatno i membrana, 4mm rupica.... mada se to da lako 'izburgijati' Savetovao sam se sa 'Bavarskim kolegama' koji na ovaj nacin veoma lako reshavaju pitanje vuce uzbrdo sa 125cc Znaci proverena varijanta Znaci ne bi menjao...nego bi kupio novu ali bi zadrzao i staru....ako odlucim da prodam motor...pa sve lepo vratim kako je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...