Jump to content

Moto Zajednica

Bezobrazni "Vespaš"

Recommended Posts

• Drug član, 1392 postova

Kad bi pri svakom sranju stao da se bijem sa budalom nikad ne bi stigao tamo gde sam krenuo i pre ili kasnije bi bio dobro prebijen ili u zatvoru.

Ali ako sam vec stao nema tu sta da se prica jer cesto pobedjuje onaj ko udari prvi a ne onaj ko je jaci

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 103 postova

ubedjen sam:  kada osoba koja je postavila ovaj post postane motociklista (polozi za A, nadje motor i vozi bar nekoliko nedelja u beogradu- sto mislim da sve fali u ovom slucaju) i ponovo procita svoj post, da ce pozeleti da je drugacije reagovala u datoj situaciji. pravila jesu pravila, bahatost jeste bahatost i ona sama sebe kaznjava, ali zato je dzentlmentstvo dzentlmentstvo.  nisam za bahatost, koja izgleda da je bila prisutna, ali nisam ni za to da ako mene neko NE ugrozava, ja njega kaznjavam direktnim ugrozavanjem. ajde da krenemo da secemo slepere po ibarskoj kad ne daju zmigavac. i da besno sviramo babama od sto godina koje prelaze van pesackog. ili da cupamo usi deci koja pretrcavaju.peace.

kad se nagledas svega po ovoj dzungli, sigurno ne treba da ti padne na pamet da strecas skuteristu. cak i da je ne znam sta uradio. stici ce sama kazna bahatima.

• U prolazu, 18 postova

ubedjen sam:  kada osoba koja je postavila ovaj post postane motociklista (polozi za A, nadje motor i vozi bar nekoliko nedelja u beogradu- sto mislim da sve fali u ovom slucaju) i ponovo procita svoj post, da ce pozeleti da je drugacije reagovala u datoj situaciji. pravila jesu pravila, bahatost jeste bahatost i ona sama sebe kaznjava, ali zato je dzentlmentstvo dzentlmentstvo.  nisam za bahatost, koja izgleda da je bila prisutna, ali nisam ni za to da ako mene neko NE ugrozava, ja njega kaznjavam direktnim ugrozavanjem. ajde da krenemo da secemo slepere po ibarskoj kad ne daju zmigavac. i da besno sviramo babama od sto godina koje prelaze van pesackog. ili da cupamo usi deci koja pretrcavaju.peace.

kad se nagledas svega po ovoj dzungli, sigurno ne treba da ti padne na pamet da strecas skuteristu. cak i da je ne znam sta uradio. stici ce sama kazna bahatima.

Pazi, ja jedva cekam da se sve to desi i da se konacno ukljucim u moto-zajednicu na pravi nacin, a ne samo ovako (na forumu). Isto tako znam da necu voziti kao neka bahata budala ili samuraj-kamikaza-sta-god.

Posto me ne poznajes, a pricas o dzentlmenstvu, mogu ti reci da sam veoma tolerantan u voznji i trudim se da propustim svakog koga mogu, ne samo ljude na motorima.

Drugo, ako procitas par postova ranije, videces da ga nisam ugrozio, pre bi se mozda moglo reci da je on mene, ako razumes sta hocu da kazem.

Poenta price je da situacija nije bila ozbiljna, vec me samo izbacio iz takta nivo bezobrazluka. Mislim, svakog dana vidjam ljude na motorima koji obilaze kolonu preko pune, ali to (uglavnom) rade tako da ne remete druge.

Samo nemoj pogresno da me shvatis, nisam u fazonu "mamu mu je*em, on ce meni u traku", nego mi je bilo frka (za njega), isto kao i svaki put kad mi se odjednom stvori motor sa leve ili desne strane, a ja ga vidim tek kad me pretice.

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

Dugo se ova tema vodi kao aktuelna i ja udjem i procitam je i ne verujem sta sam procitao  >:( . Te brecanje te deljenje pravde pesnicama, te potezanje pistolja, te prepucavanje, jednom recju katastrofa, ali stvarno, kao na divljem zapadu!!! 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja