mrle 8676 Napisano Mart 13, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog cega ne terate motore kod proverenih majstora kao sto su bokilic i revolucija ? baš tako, Bokilić mi je sredio kawu, samo prede. Revolucija mi davao savete, kao da mi je manual napravio za moj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Revolucija mi davao savete, kao da mi je manual napravio za moj problem. Gde je Revolucija? Jel ima tema o iskustvima sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 13, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan cekajte ,zar je moguce da taj gospodin jos ni jednom nije dobio po pi*ki? Čitam sta ljudi pisu i ja se isto pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 902 Napisano Mart 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2084 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan cekajte ,zar je moguce da taj gospodin jos ni jednom nije dobio po pi*ki? Размишљао о томе ал ми било глупо ,мора да су ме родитељи лепо васпитали. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 13, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Oces da kazes da njemu nije glupo,pa vacari ljude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11626 Napisano Mart 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sa mojim fitiljem, i s tim što mi se inače se*e od takvih ljudi, ne samo majstora, verovatno bih ga unakazio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 15, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod njega pre nekih 25 godina. Jedva smo ga našli u onoj šumi, još sam vukao prikolicu sa motorom ( prijatelj kupio motor na licitaciji ) . Prvo smo ga čekali više od pola sata da se pojavi, a za to vreme gledali neke klince kako po dvorištu rasturaju neke motore ( japanske naravno ). Kad se konačno pojavio - od komarca napravio magarca ( jednostavnu popravku naduvao ko da je generalka na Kenedi lokomotivi ) . OK. Vratimo se za N. Sad , poručimo delove i sami popravimo motor . Nikad više nisam išao u onu šumu ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Mart 17, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Evo procitajte opis oglasa...nemam reci! klik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Mart 17, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi dokle vise iscudjavanja, mislim da je covek i sam rekao sledece: dok je ovaca bice i vune.. Lupis i ostanes ziv!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ppauk 7 Napisano Jul 12, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan prevarant prve vrste bio kod njega prosle godine ispravljao mi ram motora zavlacio me sest meseci ram je ispravio dobro al je za druge stvari nestrucan spor neispuni ono sto se dogovori tako da bezite od njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...