HornY 57 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Bice danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 1, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Bice danas... Ja cuo, BRUTALAN JE ZVUK!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Mart 9, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima dobrovoljaca za sutrasnju voznjicu, posto su prognozirali suncano vreme ?? Mozemo malo do Avale, moze i nesto drugo ;D Ja sam slobodan ceo dan Svi predlozi dobrodosli ! Javite se ovde ili na PP ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 9, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze u subotu Beograd - Ada - Beograd Hornet i ja idemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo RS! QL si se setio... Svi zainteresovani su dobrodosli..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 9, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo RS! QL si se setio... Svi zainteresovani su dobrodosli..... Takav sam ti ja !!! Hocemo da krenemo oko 9h??? Mislim da ne treba pre. Naravno putuje se do Ade jer ja stavljam lonac. Ujedno moze da krene ko god hoce da vidi kako ljudi rade. Mi cemo se najaviti , a mislim da nece biti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 25, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo za petak i subotu najavljuju lepo vreme. Ima li zainteresovanih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 154 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako zavrsim registraciju u petak,tj.ako dobijem vec to ovlascenje vise, ja sam za!Taman da upoznam sve vanzemaljce sa foruma> ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle89 0 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi dosli ja i moj drugar samo kad u subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Mart 25, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo za petak i subotu najavljuju lepo vreme. Ima li zainteresovanih? Petak i subotu sam slobodan popodne, pa ako se ide negde samo me cimnite na PP !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takodje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja se cuo sad sa RS-om...nas dvojca bi krenuli u subotu oko 09-10 za NS. Svi ste pozvani... Evo i predloga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 26, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve super samo sto cemo izbegavati auto put dokle god moze. Mozemo proci i obilaznicom... Kada bi kretali? 9h-9.30h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Sve super samo sto cemo izbegavati auto put dokle god moze. Mozemo proci i obilaznicom... Kada bi kretali? 9h-9.30h? Pa Auto put je samo do skretanja za Pazovu... [move]Krecemo u 9.15[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 26, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve super samo sto cemo izbegavati auto put dokle god moze. Mozemo proci i obilaznicom... Kada bi kretali? 9h-9.30h? Pa Auto put je samo do skretanja za Pazovu... Krecemo u 9.15 Yeah !!! Onda jel krecemo od pumpe u Carli Caplina? A u povratku da idemo obilaznicom?!?!?! VRH!!!! Evo i prognoze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bi da idem sa vama momci,samo nisam jos registrovao motor..... :-[ :-[ :-[ :-\ :-\ :-\.Lep provod vam zelim i srecan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 26, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo 9.15 Mesto polaska... Parking kod Arene !!! Ako neko hoce da ide sa hornetom i sa mnom neka se javi da bi ga sacekali u slucaju minimalnog kasnjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ne mogu u subotu,na faxu sam do 13h,ali ostaje dogovor za nedelju. Nego sam hteo da vas pitam koliko brzo vozite,i da li bi mogao sa vama a da ne izvadim dusu kinezu? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 26, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ne mogu u subotu,na faxu sam do 13h,ali ostaje dogovor za nedelju. Nego sam hteo da vas pitam koliko brzo vozite,i da li bi mogao sa vama a da ne izvadim dusu kinezu? :-\ Naravno da moze... Pa i ja vozim sqt. Ne jurimo, uzivamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 154 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda cu zavrsiti tehnicki i registraciju u jednom danu pa da palim sa vama.Javljam sutra.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim za temu, za ubuduce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 28, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim za temu, za ubuduce Ql idemo sutra za Glogonj... Ima i tema za danasnju voznju. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33221.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim za temu, za ubuduce Ql idemo sutra za Glogonj... Ima i tema za danasnju voznju. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33221.0 Za Glogonj idemo! Vidimo se u 10 na pumpi u C Caplina! A za danasnju voznju sam video tek veceras...bas sam se smorio, ceo dan se vozikam po gradu i okolini, a ne videh voznju. jbg, drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 28, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim za temu, za ubuduce Ql idemo sutra za Glogonj... Ima i tema za danasnju voznju. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33221.0 Za Glogonj idemo! Vidimo se u 10 na pumpi u C Caplina! A za danasnju voznju sam video tek veceras...bas sam se smorio, ceo dan se vozikam po gradu i okolini, a ne videh voznju. jbg, drugi put. Bezveze. Ali ok, imacemo te u vidu za drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 30, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo se organizovati za ovu nedelju. 05.05.2009. Bice 20 stepeni i suncano. Dajte predloge. Ja bih cak i do Mokre gore otisao, ali cu ici gde i vecina. Beograd - Mokra gora 172 Km Beograd - Gornji Milanovac 108 Km Valjda nije mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...