Pablo 1938 Napisano Novembar 24, 2008 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Decembar 2, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan I na MAS-u smo izboxovali jos 150.000 din. ;D Samo... treba jos a vremena je jaaaako malo... :-[ Uf! Kad bi napravili neku jacu svirku, zurku ili nesto slicno, gde bi sto vise bajkera i civila ucestvovalo.... Mozda neki reli ili slicno... nemam ideju uopste... :-[ IMA LI NEKO NESTO DA DODA??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Decembar 2, 2008 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na skupstini MAS-a , 29.11. u Majilovcu Skupstina je jednoglasno donela odluku da se Bolu uplati pomoc od 150.000,00 dinara. Plus pojedini klubovi i pojedinci koji su vec izvrsili uplate. PS. nekako mi ono "IZBOKSOVALI" zvuci bljak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Decembar 3, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to ipak pravi izraz, s obzirom da je bio predlog 50.000 din. pa cak i nista da mu se neuplacuje posto nije u klubu i nije clan MAS-a. A to da je jednoglasno odluceno... hm... pa bas i nije... pored obecanja uprave MAS-a Bosku, da ce mu uplatiti 2.000e, progurale su se i mnogo manje cifre jer su mnogi bili protiv toga...e sad dali u i oni glasali, neznam... Zato kazem da je izboxovano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Decembar 3, 2008 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Diskusije jeste bilo, sto je i normalno, bilo je predloga i na 100.000,00 dinara i na 2.000 evra. A onda je predlozeno i JEDNOGLASNO usvojeno sa nijednim glasom protiv ni suzdrzanim da se uplati 150.000,00 dinara. Komentara posle uvek ima i bice, to su oni koji ne smeju iz nekog samo njima znanog razloga da komentarisu javno pa to rade po hodnicima... Ali sve to nije ni vazno, vazno je da se sredstva skupljaju i da Bole ode sto pre na operaciju, i da se dogodine zajedno vozimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Decembar 3, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to ipak pravi izraz, s obzirom da je bio predlog 50.000 din. pa cak i nista da mu se neuplacuje posto nije u klubu i nije clan MAS-a. A to da je jednoglasno odluceno... hm... pa bas i nije... pored obecanja uprave MAS-a Bosku, da ce mu uplatiti 2.000e, progurale su se i mnogo manje cifre jer su mnogi bili protiv toga...e sad dali u i oni glasali, neznam... Zato kazem da je izboxovano... Mislim da ti komentar nije bas korektan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Decembar 3, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan @lagnjat Tacno tako buraz moj... jebes izraze i sta je ko pricao po hodnicima i ne samo u hodnicima vec i u sali ali sebi u brk... Bitno je da pomognemo nasem Bosku... To je najbitnije... @vudu Komentar ko komentar... sloboda izrazavanja zar ne? Ne vidim da sam ikoga uvredio... ako jesam zamolio bi te da mi ukazez na to... Mislim da svi vec znaju da ja reagujem impulsivno i od srca... ako sam nekog sa tim uvredio, voleo bi da znam koga i zasto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Decembar 6, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se akciji pomoći kolegi motoristi. Nemam vremena kao ranije za forum, pa mi je za ovo javio Ivan (većicg). Sad sam se nakačio i vidio SWIFT... Želim samo da kažem jednu stvar. Imam prijatelja koji je radio transplataciju. Imao je donatora, pa je to uradio u Beogradu. Hvala bogu, osjeća se dobro i ukupno stanje mu je sasvim korektno. On mi je kazao da se transplatacije rade jednako uspješno u Pakistanu i to za cijenu od 20.000 eura. Doktori iz Podgorice redom šalju ljude da samu operaciju završe tamo, a onda se odmah vrate u našu bolnicu na rehabilitaciju... Puno sreće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo braco. Kao i vecina ljudi ni ja nisam znao ili ti cuo za boleta. Definitivno ce nas klub da ucestvuje koliko toliko u donaciji. Kao drugp sto se tice kinte ii kako bi mogli da skuite mozda jos para imam malu ideju. Prosle godine jedan od ortaka je poginuo. Mi smo skupljali kintu za porodicu i sta smo provalili da je jako interesantno i vise manje lako da se skupi kinta tako sto napravite zurku i naravno pozovete sto vise ljudi. Ne morate da naplacujete ulaz ali naravno sakupljate donaciju ili kupite pice po jeftinim cenama a onda prodajete naravno po cenama iz fafica i zarada naravno ide Boletu. Svako ce da pipije pice ili dva sto nije problem ali ce BOletu tih par dinara puno znaciti. Na istoj toj zurci mozete da napravite rafle (ne znam kako se kaze na nasem ). Npr; skupite recimo par flasa pica tipa viski vodka i sl onda par figura motora bilo sta sto mozete da date kao nagradu. Onda nabavite bingo listice i prodajete ih po listicu. Sto vise prodatih listica vise kinte za Noleta. Eto nadam se da je ovo malo pomoglo. Ako se setim jos necega javljam. Do tad puno srece u prikupljanju para. Veliki pozdrav pres; Terza Y BRODORION - Brotherhood Wales PS: bila bi dobra ideja da radite update sta se desava sa nasim bratom i kako se oseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Januar 1, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vidim ovakav komentar i pozdravljam autora. Imali smo nesto slicno i to moze da se vidi : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=26605.0 U pripremi je jedan veliki rock-koncert ali sve podatke i informacije ce uskoro biti objavljene kada se svi ucesnici budu potvrdjeni. Za sada se sigurno zna da ce biti 25. Januara u Holu CITY-Academik centra (Politehnicka akademija iza Studentskog grada) na Novom Beogradu. Inace Boletovo stanje je dosta lose i transplantacija je vise nego hitno potrebna. Njegov vedri duh i ogromna energija su ostali nepromenjeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc je bila odlicna humanitarna svirka i zurka u Zrenjaninu kod Panonskih Vukova... Ali braco moja... fali jos oko 18.000 E... Ajmo dalje... Go, go, go!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Januar 12, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast !!! Nadam se da dolazite na koncert u Beogradu 25. Januara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milka-Pa 1 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: far away Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako je proslo juce u Beogradu,da li je koncert bio uspesan. Ako zelite clan sam jos nekih sajtova pa imamo i tamo teme APEL ZA POMOC mogu kopirati tekst o cemu se radi i postaviti,mozda neko jos moze uplatiti na ziro racun i tako pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Januar 26, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako je proslo juce u Beogradu,da li je koncert bio uspesan. Ako zelite clan sam jos nekih sajtova pa imamo i tamo teme APEL ZA POMOC mogu kopirati tekst o cemu se radi i postaviti,mozda neko jos moze uplatiti na ziro racun i tako pomoci. imas drugu temu povodom koncerta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam bio u Pošti, međutim oni kazu da mora da se uplati u banci u kojoj je račun, tako da ću probati sutra pre škole da uplatim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan U pošti samo trebaš da tražiš opštu uplatnicu. Pogledaj na prvoj strani kako je Kepo ostavio i kako izgleda moja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Castore, ne zbunjuj coveka ovo je ona starija tema Najsvezija, Kepina tema sa izgledom uplatnice je ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31632.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, zajebah se. Izvinjavam se... Hvala Ljubice na ispravci. Izvinjenje, još jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 4 Napisano Mart 4, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Modriča-B.Luka-N.Sad Prijavi odgovor kao problematičan U petak sam sa familijom u N.Sadu, u subotu ujutro donosimo prilog u kafić na sajmu ( nas troje po 1.000,00 din.). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da je falilo ideja .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 4 Napisano Mart 23, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Modriča-B.Luka-N.Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako nisam dolazio u NS, nisam ni mogao novac da donesem već je Punica u subotu uplatila 3.000,00 dinara. Veliki pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 4 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Modriča-B.Luka-N.Sad Prijavi odgovor kao problematičan Punica javila da je uplaćeno, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I šta bi, je li skupljeno dovoljno jel čovek ima dovoljno za operaciju i je li bio? Ja sam čula (lično mi je rekao da je trebalo još u decembru da se operiše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo bili u Ruskoj ambasadi po vizu. Bole putuje 21 Aprila za Moskvu. Jos uvek ne znamo tacan datum operacije ali kad bude bice objavljeno. Fali jos 2-3 hiljade ali u odnosu na 20-30 koliko je falilo, ovo je super. Zahvaljujuci Bajkerkama i Bajkerima velikog srca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...