crw 0 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan sad mi devojka kaze da je citala u novinama za ovaj skup na strandu sad za vikend (valjda mc otpisani organizuju),jel zna neko nesto vise o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan za vikend 20 i 21 og, bajk i rock fest u n.s organizator m.k otpisani lokacija štrand ulaz dž opširnije:blic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nesto bolesnjiv,al cu videti da dodjem.. oko 20-20:30h cu ja biti tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h8quitter 0 Napisano Septembar 19, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: trbosilje Prijavi odgovor kao problematičan Das nije malo kasno 19.00!!! Bolje bi bilo skupljanje na Vencu oko 14.00 picence, kafica i casica razgovora itd!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak ne idem zbog temperature Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 3 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan moji su bili kazu da nije bilo nista posebno, cak ih niko nije no docekao na kapiji niti ihbilo ko sta pitao. Ali im je provod bio dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...