Jump to content

Moto Zajednica

new wheels

Recommended Posts

• Ne silazi, 6285 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Kao sto se da primetiti, PeterPan i ja smo promenili avatare. Njegova jaworka je odlucila da dodje kod mene u BG, do daljnjeg  ;D

Zaputim se ja u subotu, prekljuce, ka Temerinu po onako neizvesnom vremenu, da vidim da li ce biti selidbe.

Posle par krugova probne voznje i odlicne turske kafe, dogovorimo se Peter i ja, na obostrano zadovoljstvo.

Mada promrmlja Peter u  jednom momentu, s prizvukom sete, da mu je nekako zao sto ostaje bez jaworke  :)

I tako...sutradan se sastadosmo kod Sava centra i pravac mojoj kuci, jaworka na novo parking mesto.

Dogovor je bio da mi se jave kad stignu nazad u Temerin. Put bi trebalo da traje oko 2 sata. Javlja se Peter tek posle dva i po - tri sata; sta je bilo, sto kasnite, vec sam poceo da razmisljam svasta, kad ni pet ni sest, kaze Peter, sreli smo uz put jednog BJB clana, kvar, paljenje, sta bi, probali da popravimo, cackali, nece. i okrenuo lik nekog na posletku da dodje po njega, pozdravismo se i odosmo...

Ovom prilikom bih ze zahvalio Farkasu i PeteruPanu na cimanju do BG i nazad po onom 'pasjem' vremenu juce ! Obecavam da cu se oduziti primereno  8)

I svaka pohvala za pokusaj pomoci kolegi u nevolji ! sto je mene potpuno odusevilo, osetio sam neki ponos i osecanje pripadanja jednoj velikoj pozitivnoj zajednici.

ps. Ne zamerite mi na podugackom tekstu, morao sam da podelim utiske sa Vama, ostalim clanovima, sto moju srecu sto sam konacno vlasnik masine koju zelim sto plemenit gest nasa dva clana PeterPana i Farkasa .

post-4255-12879004822343_thumb.jpg

post-4255-12879004827701_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Sa slika se vidi da je Jawa održavana, voljena, mažena i pažena. Poslije svega toga, bilo bi sramota da se ne brineš o njoj jednako dobro... A da ćeš da uživaš na istoj - uopšte ne sumnjam. Sretni ti kilometri, kolega! ;)

• Ne silazi, 6285 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition
Da znas da imas novi lezaj zadnjeg tocka i to SKF!!!

Znam, citao sam ono njihovo putesestvije, bese u Kucajske planine...

Hvala svima na lepim zeljama, ali ne vredi kad je vreme mnogo lose...jedva cekam malo suvlji dan.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja