lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 15, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto se da primetiti, PeterPan i ja smo promenili avatare. Njegova jaworka je odlucila da dodje kod mene u BG, do daljnjeg ;D Zaputim se ja u subotu, prekljuce, ka Temerinu po onako neizvesnom vremenu, da vidim da li ce biti selidbe. Posle par krugova probne voznje i odlicne turske kafe, dogovorimo se Peter i ja, na obostrano zadovoljstvo. Mada promrmlja Peter u jednom momentu, s prizvukom sete, da mu je nekako zao sto ostaje bez jaworke I tako...sutradan se sastadosmo kod Sava centra i pravac mojoj kuci, jaworka na novo parking mesto. Dogovor je bio da mi se jave kad stignu nazad u Temerin. Put bi trebalo da traje oko 2 sata. Javlja se Peter tek posle dva i po - tri sata; sta je bilo, sto kasnite, vec sam poceo da razmisljam svasta, kad ni pet ni sest, kaze Peter, sreli smo uz put jednog BJB clana, kvar, paljenje, sta bi, probali da popravimo, cackali, nece. i okrenuo lik nekog na posletku da dodje po njega, pozdravismo se i odosmo... Ovom prilikom bih ze zahvalio Farkasu i PeteruPanu na cimanju do BG i nazad po onom 'pasjem' vremenu juce ! Obecavam da cu se oduziti primereno I svaka pohvala za pokusaj pomoci kolegi u nevolji ! sto je mene potpuno odusevilo, osetio sam neki ponos i osecanje pripadanja jednoj velikoj pozitivnoj zajednici. ps. Ne zamerite mi na podugackom tekstu, morao sam da podelim utiske sa Vama, ostalim clanovima, sto moju srecu sto sam konacno vlasnik masine koju zelim sto plemenit gest nasa dva clana PeterPana i Farkasa . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 15, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na lepoj makini,,da se slatko navozas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 15, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Nadam se da sa "platinama"neces imati problema ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5945 Napisano Septembar 15, 2008 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i slatko se navozaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Nada se da sa "platinama"neces imati problema ;D Neće imati...ako je majstor Joska namestio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 15, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nada se da sa "platinama"neces imati problema Kakvim 'platinama' ? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 16, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Lep motor nema sta! ;D Zelim ti puno predjenih kilometara i da budes zadovoljan Jawom kao sto sam i ja bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!!! Video sam Jawicu uzivo i sigurno se neces pokajati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo na novom ljubimcu , fino da se najasesi nauzivas u konjicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam nekaje uzdravlje i da se lepo navozas bez kvarova,srecno sa novom makinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Sa slika se vidi da je Jawa održavana, voljena, mažena i pažena. Poslije svega toga, bilo bi sramota da se ne brineš o njoj jednako dobro... A da ćeš da uživaš na istoj - uopšte ne sumnjam. Sretni ti kilometri, kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farkas 4 Napisano Septembar 16, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Puno sretnih kilometra želim, idati lepo služi kao Peter panu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Septembar 17, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Puno srece i od mene! Da znas da imas novi lezaj zadnjeg tocka i to SKF!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti stoji :o Da te dugo i srecno sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Da se lepo navozas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 17, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da imas novi lezaj zadnjeg tocka i to SKF!!! Znam, citao sam ono njihovo putesestvije, bese u Kucajske planine... Hvala svima na lepim zeljama, ali ne vredi kad je vreme mnogo lose...jedva cekam malo suvlji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...