pivoOdCarapa 0 Napisano Februar 10, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, interesuje me gde mogu kupiti bocne kofere za ovaj motor? Takodje, da ne otvaram dve teme, da li se negde moze kupiti i auspuh? Gledao sam na KP, niko ne prodaje, pogledao sam i kod Lucky Vladano (sto je neko predlozio u drugoj temi). Ono sto mi treba je kao na slici. Ako nema nigde kofera, da li bi mogla nekako samo brava da se zameni na njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 11, 2021 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ti brava ne radi, treba da odeš do bravara - ključara ( što narezuje ključeve ) da ti to pogleda, a ne da odmah kupuješ drugi kofer. Idi kod " Sič-a " u Temerinsku ulicu ovde u N. Sadu, pa će ti verovatno rešiti tu bravu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivoOdCarapa 0 Napisano Februar 12, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brava ne postoji, to je problem. Da li se moze kupiti zamena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1880 Napisano Februar 14, 2021 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima volje, ima i načina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...