Jump to content

Moto Zajednica

IDEJE KAKO ORGANIZOVATI PRISTOJAN SKUP

Recommended Posts

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

" kome smetaju pucaci i alkosi na motorima taj i nije bajker " 

nismo se razumeli prvo si uleteo u moj post ka bokilicu a drugo i ja se zgrazavam pijanih bajkera na motoru dosta je i mojih prijatelja nastradalo zbog alkohola ;ali to je nasa realnost a sto se tice pucaca tu nemozes nista da komentarises posto je adrenalin cudo ..a sto se tice novih pravila pa oni koima smeta to nemoraju ni da dolaze na skupove nego neka idu gde misle da im je bolje mozda neka banja . na pr ;D!

Ovaj forum sluzi da ga svi citaju.  Normalno da cu da se javim jer po tvom pisanju ispada da treba da podrzavam pijance na motorima da bih bio bajker !

Ovo za pucace - mislim da nije u pitanju adrenalin . Mislim da je to neka vrsta izivljavanja nad drugima. Dosta njih i znam , kako to da im bas tad na skupu kad je gomila ljudi oko njih treba adrenalin ? Kako im ne zatreba kad su kod svoje kuce , pa da lepo u svom dvoristu, il pred zgradom gde zive ne pucaju .

Ovo za banju si skroz u pravu ! Moj prvi skup na kome sam bio je bio u Vrnjackoj Banji 1981 godine " FIM reli " - doslo je nekoliko hiljada ozbiljnih bajkera iz celog sveta . Nisam video ni jednog da je bio pijan, a nesto se bas i ne secam da je bilo pucaca. Eto i Lalajko je bio na tom skupu, pa bi mogo i on nesto da napise o njemu .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 99 postova

nismo se razumeli prvo si uleteo u moj post ka bokilicu a drugo i ja se zgrazavam pijanih bajkera na motoru dosta je i mojih prijatelja nastradalo zbog alkohola ;ali to je nasa realnost a sto se tice pucaca tu nemozes nista da komentarises posto je adrenalin cudo ..a sto se tice novih pravila pa oni koima smeta to nemoraju ni da dolaze na skupove nego neka idu gde misle da im je bolje mozda neka banja . na pr ;D!

Ovaj forum sluzi da ga svi citaju.  Normalno da cu da se javim jer po tvom pisanju ispada da treba da podrzavam pijance na motorima da bih bio bajker !

Ovo za pucace - mislim da nije u pitanju adrenalin . Mislim da je to neka vrsta izivljavanja nad drugima. Dosta njih i znam , kako to da im bas tad na skupu kad je gomila ljudi oko njih treba adrenalin ? Kako im ne zatreba kad su kod svoje kuce , pa da lepo u svom dvoristu, il pred zgradom gde zive ne pucaju .

Ovo za banju si skroz u pravu ! Moj prvi skup na kome sam bio je bio u Vrnjackoj Banji 1981 godine " FIM reli " - doslo je nekoliko hiljada ozbiljnih bajkera iz celog sveta . Nisam video ni jednog da je bio pijan, a nesto se bas i ne secam da je bilo pucaca. Eto i Lalajko je bio na tom skupu, pa bi mogo i on nesto da napise o njemu .

e moj prijatelju sa svime bi se slozio sa tobom pribliznih smo god.

ali zar nemislis da jje malo nerealno da pominjes 81 god

pa tada si na skupu imao 10 cura koje su bile malo slobodnije a da nepricam o alkoholu

sada su bre druga vremena sve je drugacije ,sada te gledaju sta vozis koliko para imas kakva ti je oprema

skup kao skup nije ko ranije politika ima dobar udeo ,ako sve mozes da uklopis onda je to ok

.i milion puta sam rekao i sad kazem grad je bitan (mislim na upravu)

nijedan klub nema para da napravi dobar skup

svi veliki skupovi koji su bili kod nas je uglavnom izfinansirano iz tog grada

svest kod ljudi je da imaju pogresno misljenje o nama motoristima , kad to na neki nacin ispravimo

onda mozemo da razmisljamo o necem velikom i kvalitetnom

svi mi smo za bolje iako mozda drugacije razmisljamo,svi imaju prohteve a para nema

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

pa tada si na skupu imao 10 cura koje su bile malo slobodnije a da nepricam o alkoholu

sada su bre druga vremena sve je drugacije ,sada te gledaju sta vozis koliko para imas kakva ti je oprema

skup kao skup nije ko ranije politika ima dobar udeo ,ako sve mozes da uklopis onda je to ok

svest kod ljudi je da imaju pogresno misljenje o nama motoristima , kad to na neki nacin ispravimo

svi mi smo za bolje iako mozda drugacije razmisljamo,svi imaju prohteve a para nema

Ako si pratio diskusiju - mene je samo ovo pogodilo - po ovome ako mi smetaju alkosi na motorima ja nisam moptorciklista - bajker .  Licno mislim da  " Klan " nije to tako mislio, vec se samo tako nesrecno izrazio , i bilo je dovoljno da se ispravi , al on je onda rasirio temu i na skupove, i banje . . .  I eto ispade citava rasprava oko toga - Bespotrebno .

Alkose ne volim da vidim ni u kolima ni na motoru !

• U prolazu, 0 postova

Ako si pratio diskusiju - mene je samo ovo pogodilo - po ovome ako mi smetaju alkosi na motorima ja nisam moptorciklista - bajker .  Licno mislim da  " Klan " nije to tako mislio, vec se samo tako nesrecno izrazio , i bilo je dovoljno da se ispravi , al on je onda rasirio temu i na skupove, i banje . . .  I eto ispade citava rasprava oko toga - Bespotrebno .

Alkose ne volim da vidim ni u kolima ni na motoru !

po koi put cemo o alkoholizmu pa mi nismo zajednica alkoholicara.  Ali tu postoje i organi koi trebaju da regulisu to dali ce neko da pijan vozi svoj motor .Recite mi dali je neko od onih koi voze motore i posecuje skupove  nije seo pripit,pijan ili drogiran na motor i palio gume ,vozio na tocak ,pucao motorom.....????

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Smatram da bi klupske zurke/skupove trebalo da zanemarimo u ovoj temi , to jest da prepustimo klubovima da ih organizuju kako znaju i umeju .

A da se skoncentrisemo na ono sto je Revolution u vise navrata pominjao , a to je :

Mozemo li u zemlji Srbiji imati u toku sezone 2-3 velike , ozbiljno i profesionalno organizovane moto manifestacije internacionalnog karaktera , sa daleko bogatijim sadrzajem od onoga sto vidjamo na klupskim skupovima ?

Ko to moze da organizuje  ? (klubovi i MAS sigurno ne)

A sta je sa AMSS ? Imaju li oni potencijala za to ? Na svom sajtu se hvale da je AMSS clan - "od 1949. godine FIM (Međunarodna motociklistička federacija), kao i novoosnovane Evropske motociklističke unije od 1997. godine."  Cime su to zasluzili ? Pa do sada nicim , kao ni ono MOTO u svom nazivu - Auto Moto Savez Srbije . Kako da ih nateramo da rade ono za sta su placeni ? Ne znam , ali mislim da o tome treba da diskutujemo ... a ne o MAS-u ...

Moze da se organizuje, ALI Ne klubovi ili klub vec Drzava ili moozda AMSS? Mada bi i klubovi ako postoje vise njih u gradu mogli da se dogovore, jerbo grad cisto sumnjam da ce dvaa-tri puta u toku godine izdvajati pare da pomogne klubove! Beograd ima koliko kluba cetiri? pet?? Novi Sad dva?? tri?? Ali opste je poznato da tamo gde ima vise klubova svako vuce na svoju stranu.!!

• Drug član, 1261 postova

Još 12 dana do kraja prikupljanja ide3ja a onda prelazimo na glasanje, koje će trajati 30 dana, a za novu godinu objavljujemo rezutate. NAVALI NARODE JOŠ MALO PA NESTALO ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 143 postova

Kada je organizacija Moto skupova u pitnju svi mi odlično znamo kako Ne Treba, ali jako je teško sesti i napisati kako zaista treba.... ;D

Evo nekog mog vidjenja kako bi ovakav jedan event trebao da izgleda...

1. (Anketa)

Pošto u nas postoji neko formirano mišljenje na globalnom nivou da su moto skupovi mešavina mirisa motara, pasulja i piva ( što u većini slučajeva i jesu ) jako je nezahvalno svu tu masu odjednom „preobratiti“ i postavlja se pitanje da li je to uopšte ono što ljudi žele.

Dakle, jedan od prvih koraka pri organizaciji ovakvog nekog okupljanja trebao bi da bude neka vrsta ankete da bi se utvrdilo šta ljudi uopšte očekuju od ovakvih skupova...

Sigurno je da ima onh kojima je sasvim dovoljna neka relax priča uz pivce, klopu i druženje, ali, takodje je sasvim izvesno da postoji i veliki broj onih koji na moto skupove gledaju kao na neki kreativni underground dogadjaj i s pravom očekuju neki

„ program „ kojim će zaokružiti svoj dolazak na moto skup.

2. ( Kontakt sa gradskim organima )

Po završetku „ankete“ organizator moto skupa svakako bi trebao da svoje ideje iznese organima nadležnim za takva dešavanja na teritoriji gde se planira okupljanje. Samim tim, preskače segment obaveštavanja svih komunalnih službi ponaosob...

3. ( Tema moto skupa )

Smatram da svako okupljanje treba da ima unapred konfigurisan neki smisao osim  zabave, te nije loše odrediti neku vrstu „teme“ koja neće imati ulogu stege, ali će na neki način diktirati tok i oblik okupljanja... Pre nego što se dodje do teme moglo bi se razmotriti šta je u stvari cilj okupkljanja i šta organizator želi da postigne istim...

Iz moje prizme svaki moto skup je opcija koja osim dobre zeeeze pomaže moto klubovima u ostvarivanju svojih programa (ili bi tako trebalo da bude) i to kroz sledeće stavke :

- Upoznavanje ljudi sa moto sportom kroz neku „radionicu“, a sam tim se dobija veće razumevanje za isti od  okoline koja nije u tim vodama....

Mnogo ljudi iz ovog sporta i privatno pišu, učestvuju na raznim forumima, predstavljaju ove ili one motore, opremu itd...Zašto to nebi odradili uživo?

Neka vrsta radionice, gde bi članovi unapred odredjeni upoznali ljude zainteresovae za odredjene motore, praktično demonstrirali, diskutovali sa motoristima

- Umrežavanje sa sličnim udruženjima/klubovima iz zemlje i regiona, čime se osim stvaranje mreže sa srodnim organizacijama takodje dobija na jačini jer kao takve mogu bar malo da utiču na menjanje autistične i nedelotvorne politike „nosećih“ organizacija u zemlji tipa MAS itd....

- Kulturna animacija

Osim klasičnog „dovodjenja“ afirmisanih bendova koji se godinama vrte po moto skupovima mogao bi seu toku skupa izdvojiti termin za predstavljanje talentovanih ljudi koji pripadaju bajkerima...Samim tim bajkeri bi mogli da pokažu neke svoje talente i projekte van moto sporta.Kroz autorske radove (muzičke, likovne, literarne, video projekcije itd).... Verujem da postoji x ljudi koji bi itekako imali i šta da kažu i pokažu...

- Humanitarni momenat

Mislim da su ovakva okupljanja idealna za prikupljanja bilo koje vrste humanitarne pomoći samim tim što je velika „masa“ prisutna i što može da se izdvoji vreme za razgovor o tome i live odgovori na eventualne nedoumice ljudi koji su skeptični po tom pitanju...

Poenta cele ove priče jeste da bajkeri treba da budu učesnici, a ne posmatrači moto skupa.....

Pored gore navedenih predloga, takodje ostaju sve one već ustoličene „igre“ tipa :

Kotlić, ispijanje piva itd..za one koji ne žele da aktivno učestvuju u programu...

U svakom slučaju mislim da ljudima treba ponuditi obe opcije....

I kao najvažniji propratni momenat dobar marketing......

1. Videti šta sve od medija može da se „iskoristi“ i na koji način....

Pod tim podrazumevam sve oblike oglašavanja koji se tiču ciljne grupe jer oglašavanje van tih okvira uglavnom za rezultat ima jako mali odziv ljudi..

2. Kontaktirati sportska udruženja kao i ministarstvo gde bi mogla da se eventualno dobije neka besplatna reklamna kampanja na medijima gde imaju „upliv“.... Aktiviranje svih članova da kroz razne obike činjenja :

po forumima, blogovima, ostalim online zajednicama prenesu vest o dogadjaju kao i poziv ostalima da se priključe........

Kontaktiranje sportskih rubrika novinskih, radiodio/tv kuća kojima svakako ovakva dešavanja jesu zanimljiva i mogu da naprave nesvakidašnje reportaže, vesti itd.... ( organizator takodje može dodeliti akreditacije odredjenoj grupi novinara koja bi već u samom pripremnom periodu mogla da izveštava o novinama u organizaciji, najavljuje, upoznaje publiku sa eventualnim promenama...)

• Svrati ponekad, 143 postova

Definitivno jedan od kreativnijih i angažovanijih postova na temu. Hvala, bilo je zadovoljstvo pročitati ga ;D ;D ;D

;D šut ba erotika

To je skraćena verzija, kako neko ne bi dobio ospe od moje opseracije na zadatu temu :D

Hvala tebi na strpljenju  ;)

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa

Evo me (j)opet.

Predlog (pored onog narecenog):

Skup da bude na Palicu ili na Kopaoniku.

Da se formira ekipa koja bi se bavila organizacijom 365 dana u godini.

Da se u organizaciju ukljuce AMSS, MAS, BJBs, MCc...

Da se obezbedi velika lova za organizaciju gde bi pomogla drzava, sponzori itd..

Da se pozovu znacajne muzicke grupe sto strane sto domace..

Da se medijski promovise skup (na vreme)..

Da se angazuju znacajne firme sa svojim reklamama ali i proizvodima na trzistu..

Da se promovise bezbedna voznja

Da se odstrane sve anomalije koje guse pristojne skupove...

Da se uvede online (ali i klasicnom postom),  prijavljivanje bajkera ucesnika...

....

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Da se obezbedi velika lova za organizaciju gde bi pomogla drzava, sponzori itd..

Ha, ha mislim da su i u pravopis ubacili da reči pomoć i država ne mogu da stoje u istoj rečenici, osim ukoliko ta pomoć nije upućena državi  ;)

• U prolazu, 13 postova

@ Maryjana , jesam li ja tebi vec rekao da mi se svidjas ??!!  ;D ;D ;D

Svidja mi se tvoje razmisljanje , ali bi dodao jednu stavku u trecem (3) poglavlju u sklopu Humanitarnog momenta ;

- organizovati predavanja u saradnji sa Crvenim Krstom , sluzbom hitne pomoci - vezano za ukazivanje prve pomoci i svega onog sto bi svaki bajker

trebao da zna ...

A ostalo ti je sve savrseno  :o

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Evo me (j)opet.

Da se angazuju znacajne firme sa svojim reklamama ali i proizvodima na trzistu..

Da se uvede online (ali i klasicnom postom),  prijavljivanje bajkera ucesnika...

....

i svi ostali    ;)

SLOBODAN UDARAC :

- namjestiti loptu da stoji sabilno

- odmaknuti se dovoljno i uzeti "zalet"

- procijeniti poziciju golmana u odnosu na "živi zid"

- šutnuti loptu tako da preleti ili zaobiđe "živi zid" , a da istovremeno bude van domašaja golmana

- naravno, udarac mora biti dovoljno jak, precizan ...

Eeeee... eto, znam ja šta bi trebalo uradit, ali nikada , NIKADA, nisam dao go... možda zato što to nisam NI POKUŠAO.

Znaju to i drugi, da ne kažem - sav svijet.

Ali samo nekolicina, tamo neki Ronaldo, Ronaldinjo, Del Piero, neki Siniša.. oni daju golove... neko grubo, neko lijepo, neko na silu, jebi ga ... svako na svoj način...

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Radi Čega uvesti ovo??

Pozivnice su nekada slali klubovi kda su pravljene zimske zurke, pa i to ukinuto!! Sada su otvorene!

Evo me (j)opet.

....

i svi ostali    ;)

SLOBODAN UDARAC :

- namjestiti loptu da stoji sabilno

- odmaknuti se dovoljno i uzeti "zalet"

- procijeniti poziciju golmana u odnosu na "živi zid"

- šutnuti loptu tako da preleti ili zaobiđe "živi zid" , a da istovremeno bude van domašaja golmana

- naravno, udarac mora biti dovoljno jak, precizan ...

Eeeee... eto, znam ja šta bi trebalo uradit, ali nikada , NIKADA, nisam dao go... možda zato što to nisam NI POKUŠAO.

Znaju to i drugi, da ne kažem - sav svijet.

Ali samo nekolicina, tamo neki Ronaldo, Ronaldinjo, Del Piero, neki Siniša.. oni daju golove... neko grubo, neko lijepo, neko na silu, jebi ga ... svako na svoj način...

O.k. tebi ne ide fudbal, ali ne znači da nikom ne ide. Organizacija skupa i ne treba da bude ideja jednog pojedinca, već velike grupe ljudi koji bi podelili posao. U tome trenutno i jeste problem, što skupove organizuju klubovi sa deset do petnaest članova i to pokušavaju da urade za 10 (slovima deset) dana, a to ne može. Njima bi morali dani da traju 300 časova. Ako se vreme i trud potrebni da se organizuje skup, podeli na više ljudi, onda je to izvodljivo, ne lako ali izvodljivo. Svejedno mislim da je potrebno skoro godinu dana da se prikupe sponzori i završe dogovori sa svim državnim službama, a u vezi organizacije. I još jednom molim one koji nemaju neku ideju, već pokušavaju da nam dokažu kako oni to rade najbolje što se može, a to nije dovoljno, da ne postuju jer samo gobimo vreme na čitanje......unapred hvala

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: honda silver wing 500

ja mislim kao prvo da bi jedan moto klub mogao napraviti moto skup treba se prvo navozati tj. upoznati sa ljudima koji vole motore i dobre provode, skontati sta na kom susretu fali i sta bi se moglo promjeniti na bolje. Prije i same pomisli na organizovanje susreta napraviti par dobrih zurki i tako navici bajkere da je bas u tom mjestu dobar provod. Obezbjediti dobar program za bajkere svih dana trajanja susreta da im ne bi bilo dosadno i da ne bi bjezali u susjedno mjesto na cugu i klopu itd. Kao drugo imati infrastrukturu za tako nesto jer nemozes docekati 1000 motora na 100 kvadratnih metara livade bez WC-a, tuseva, hladovine za sator naselje, parkinga za motore, obezbjedjenja kompletne manifestacije. Kao trece bez dobre finansijske podrske nemoze se ni organizovati kvalitetan moto skup to je cinjenica a ako grijesim volio bih da me ispravite i naravno obrazlozite zasto grijesim. Toliko zasad tema je ekstra posto prpadam relativno malom moto klubu koji je jos u fazi razvijanja i prestavljanja, a nisam od onih koji idu grlom u jagode. Prije sam za soluciju 3-4 godine zurke pa tek onda vidjeti imali potrebe praviti skup kao i imali mogucnosti za tako nesto. ocekujem vase komentare i pozitivne i negativne.

• U prolazu, 6 postova

Rekao bih da je Zare u Bijeljini organizovao skup priblizno ovim kriterijumima ;)

Približno nije dovoljno, jer ako samo jedan od ključnih kriterijuma nije ispunjen sve pada u vodu. Slažem se da ima dobro organizovanih žurki, ali sve to nisu skupovi (bez uvrede za organizatore u Bijeljini koji su se strašno potrudili).

Za dobar skup bi bar trećina motorista prespavalo u kampu, računajući i one koji potiču iz okoline dotičnog mesta, pošto im je onemogućen izlaz iz kampa (iz kojekakvih razloga) ili im se prosto ne ide kuću pošto je dobra zabava.

još neki predlozi:

- Bilo bi jako zanimljivo da neki organizator rentira šatore na skupu (nekako mi je lakše da dam neke pare nego da vučem šator i da ga raspakujem, pakujem)

- Ukinuti pljeskavice na skupovima (preskupe su , nezdrave i polupečene) i uvesti topli obrok (suljpa, gulaš, r. čorba, paprikaš) i sendviče

- Organizovati službu hitne pomoći (to još nisam video kod nas) na skupu

hitna pomoc, odnosno ekipa iz nadleznog doma zdravlja bila na oba skupa familije, ove godine na avali imali su dve lakse intervencije, a nisi ih video zato sto, bogu hvala nisi pao.

rentiranje satora, vreca i ostale kamp opreme nigde u svetu ne postoji iz higijenskih razloga, pa mi predlog zvuci suludo,

a velika vecina muske populacije srbije ne jede nista sto ne lici na peceno meso, iako ja licno volim kuvana jela pa mislim da nije demokratski da im ti odredjujes sta je zdravo za njih.

Kazes da priblizno nije dovoljno a zaboravljas da su ovo samo tvoji kriterijumi, neki su racionalni a neki su izmisljanje rupe na saksiji, zasto ne uvedemo glasanje za doticne kriterijume. Realno dobar skup trebao bi da zadovolji opste a ne tvoje licne kriterijume.

• Svrati ponekad, 224 postova

Kao prvo pozdrav svima.

A sad spektakl!!! Imao sam cast i privilegiju da budem clan jednog sada vec bivseg moto-kluba. Mali gradic, mali klub, ali velike ambicije. Plus posebna situacija - mjesto je u Bosni, a dogadjanja poslije rata. Elem, osim sto se mora voditi racuna da svo vrijeme bude prisutna ekipa iz hitne pomoci i da bude prisutna neka od kuca za obezbjedjenje prostora i ljudi, da skup bude prijavljen u nadleznom sup-u, licna poznanstva i prijateljstva moraju da se maksimalno angazuju da bi se sa policijom dogovorilo o "gledanju" kroz prste. Velike pare za nas obicne smrtnike se moraju dati za obezbjedjenje: prostora, bine, razglasa i na kraju bendove koje ce ipak neko pozeliti da slusa, a ne samo "prangijanje" iz gitara reda radi. Naravno i ostale stvari moraju da budu tip-top. Prvo one plastice wc kabine - i to dovoljan broj. Mjesto bi trebalo da bude jednim dijelom u hladu, jer ispod satora u junu, julu i avgustu je gore nego na suncu. Dovoljna kolicina i povoljne cijene pica. Maksimalna profesionalnost i odgovornost za sve ucesnike nekog takvog skupa. A onda onaj dio koji skupi najvise gledalaca - tzv. potezanje. Mora se voditi racuna o kvalitetu asfalta, obezbjedjenju gledalaca u slucaju pada, i naravno fizicko zatvaranje neke od ulica, ako ne postoji neki odgovarajuci prostor za takvu ili slicnu namjenu,  uz pomoc policije i redarske sluzbe. Nama se cak desilo da nam lik "mrtav-'ladan" automobilom prodje sve "barikade" i bane na startnu crtu. Vecina tv i radio kuca jednostavno nisu zainteresovane za medijsko pracenje takve manifestacije. E, a kad se sve ovo zavrsi, i ustanovi se da je bilo mnogo vise izdataka nego para u kasi,  onda pocinju price koliko se ko ugradio i koliko je ko iz organizacionog odbora uzeo sebi. Ne bih da vas sve pokolebam u namjeri da sutra napravite dobar moto skup, ali samo da znate da sta god uradite i sa koliko god elana radili, to se nece tako shvatiti. Moto skup koji bi mogao da posluzi kao primjer dobre saradnje motorista, policije, gradske uprave i  regionalne uprave je Slavonski Brod. Izuzetno dobra organizacija ljudstva, policija kontrolise prilaz lokaciji i usmjerava automobile na slobodna parking mjesta, a pjesake na pjesacke prelaze i staze. A mi smo u prvom planu. Rekao bih konacno. Bina ogromna, dobri i poznati bendovi. Razglas dobar i dovoljne jacine. Ogromni satori za klopu i pice. Raznovrsna i dobra klopa. A mjesto za 10. Na obali Save i naravno obilje hlada topola i vrba. Sve propraceno lokalnim tv-kucama. Svakih 40 - 60 min. ekipa koja kupi praznu ambalazu od pica i ostalo smece koje se neminovno nakupi. Cak imaju i dogovor sa granicnom sluzbom da ne zakeraju i ne trkeljisu nas motoriste. U svakom slucaju treba doci i pogledati kako to treba da izgleda. Eto toliko od mene za danas. Pozdrav i nadam se da cete i mene pozvati gdje budete pravili neki moto skup gdje nisam bio.

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Harley big twin

Nije mi jasno zasto administratori brisu moj post.Prvo mislim da taj skup u S.Brodu i nije primer bas zbog razloga koji sam naveo u datom postu. A mogu da postavim i drugo pitanje. Nas u vrh glave je bilo jedno 10 u Umagu 2007 a ove godine preko 200 i svi ste se rastrtljali a zbog cega?E te 2007 u Umagu je svirao Juraja hip a tamo na tom skupu neko drugi zbog cega mi je post obrisan.

Postaje već napadno, koliko drugovi uvaženi članovi i funkcioneri klubova, moje postove odn. kritike, shvataju lično. To i nije toliko strašno, koliko je strašna činjenica da žele da nas ubede da je sve bilo kako treba i da je sve vhunski organizovano. I to se na kraju javlja DEKI iz familije , koji se potukao sa milicijom na skupu (inače je član kluba koji je organizovao skup). I "ON" ima pravo da nekome nešto kaže, umesto da se pokrije ušima i ne javlja se , iz jednostavnog razloga , pošto ga niko nije pomenuo. To što ga ja nisam pomenuo u nijednom postu do sada, može da zahvali samo mojoj veri da u tom klubu ; u pitanju je MK Familija, postoje pojedinci koji pokušavaju da urade nešto da bi se imidž motorciklista okrenuo, odnosno kako bi ljudi možda jednog dana rekli , da nisu svi BAJKERI loši. Ne on se našao uvredjenim...........................

E sada pominjem i ime i ime kluba i dogadjaj (Avala ove godine), a mogu da ti navedem i koga si udario i koliko si imao alc. u krvi. Misliš li ti da je to dobar primer,

Elem, ako nemate ništa pametno da kažete i neki dobar predlog da date, nemojte trošiti naše vreme, VI NEPRISTOJNI LJUDI >:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Lično, šta je lično a šta ne... i ti većinu ovih postova shvataš lično... kao i većina drugih... kao i ja, naravno  ;D

Hajde, MOLIM TE, da ti ( koji nisi nepristojan ) kažeš šta nije valjalo na skupu u Bijeljini ( ne bih o drugima ) ... šta bi trebalo dodati... oduzeti.

Nemoj da misliš da ja ne želim čuti kritike, konstruktivne prijedloge... da ne želim da mi naredni skup bude bolji, da čujem nešto što će tome doprinjeti.

Nemoj da se svi tvoji postovi svedu na : "Treblo bi na skupu da bude to, ovo ,ono" ... a da nisi ni pogledao da li su neki to, ovo, ono... već ispoštovali.Po onome što si do sada pisao ispada da ništa nije valjalo... nigdje... a da ti najbolje znaš kao bi to trebalo uraditi, ali... mrzi te da se u to upuštaš, a ovamo daješ sebi za pravo da popuješ.

Ako nekoga kritikuješ... negativno ili ne, bilo bi fer da daš analizu toga čega si se dotakao.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja