vujo032 2670 Napisano Januar 19, 2021 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Dal i neko od vas zna, gde ima da se nađe gumena traka, što ide preko akumulatora, a na krajevima ima dve metalne kukice? Mei nedostaju gume Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Januar 19, 2021 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Znači nedostaju mi gume za taj magnetni nosač skija, pa sam razmišljao šta bih mogao da nabudžim. Ova poslednja guma mislim da ne bi mogla, a ova iznad tanka bi verovatno vršila posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Januar 19, 2021 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Subotom na Bubanj potoku bude veliki izbor, ako ti nije daleko da se provozas Pogledaj i po prodavnicama auto delova za Zastavina vozila, imali su takve gume za fiksiranje alata. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Januar 19, 2021 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Unutrašnja od bicikle.Skalpel ili dobre makaze...i ćao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Januar 19, 2021 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Subotom na Bubanj potoku bude veliki izbor, ako ti nije daleko da se provozas Pogledaj i po prodavnicama auto delova za Zastavina vozila, imali su takve gume za fiksiranje alata. Da, dobro zboris, najpre cu to naci na buvljaku.Послато са SM-G920F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Januar 20, 2021 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Sada svratim na otpad zbog druge stvari a na gumu zaboravio.pricam onako sa covekom a ispred nogu ona Ali samo jedna.kaze ovaj da je to traka koja je fiksirala dizalicu.Послато са SM-G920F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Januar 20, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti odgovara ovako?(samo prepravis krajeve) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Januar 20, 2021 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to za auspuh? Hvala ali treba da bude duža guma, jer su sada skije široke. I valjalo bi da je guma tanja tj istegljivija. U svakom slučaju hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Januar 20, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Da,za auspuh od Yuga/Zastave. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Januar 20, 2021 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas trazio predracun od Stojanova. Od 20+ stavki, ovakva zajebancija od gume je bila jedna stavka. 3300 din. Otkazao je! 2 poluge kvacila za iste paree kao jbn parce gume! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...