braco1 738 Napisano Januar 13, 2021 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, lomitelj je napisao: @braco1 Reci mi molim te koliko je od ovih radova tvoja ideja a koliko su u pitanju želje mušterije? Od motiva, preko boja, uklapanja nijansi do likova, amblema i tribala... Pa oni kazu sta bi teli.. Ja onda po par meseci improvizujem to... Niko noje nacrtao sta hoce pa mi kazao-ev ovako radi.. Inace sve je ovo sporo, kilavo, mukotrpno... Jbg. Koliko puta samo lakujem pa smirglam neki deo.. Pa poliram itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 31, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Sto rece @drmilan_ umalo mi preoteo misao... Da si negde u US, verovatno bi te gledali na Discovery chanel-u.. Svaki put se obradujem kada naletim na novu temu... Svaki je prica za sebe svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bracina kreativnost, stručnost i kvaliteta njegovih radova su beć pripoznati na trulom zapadu.@braco1, frende želim ti još puno puno zdravlja, kreativnost koja neće prisahnuti, mirnu ruku i puno klijenata.Pozz Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...