Kmet2 50 Napisano Novembar 20, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: Slovenija Motocikl: KTM 1190ADV ,Ducati Multistrada1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ispričavam se Jer ne znam dobro, da pišem srpski. Ja sam iz Slovenije I kada sam putovao iz Irana prema Sloveniji dogodilo se mi neobičan defekt. Dečki iz Pirota, Bojan Bosnjak Djordevič I kompanija(neka ih on navede, Jer ja sam zaboravio) po mogli so mi u jedan sat ujutro, rjesiti situacijo, a potom su me I nahranili I napili I smjestili u krevet. :-) Svaka čast dečki Nije još došlo vreme, da se iskupim pa vam zato dajem link slovenačkog moto foruma Motosvijet, gdje sam opisano put. Na žalost je u slovenačkom jeziku, ali brača smo I mislim, da se sve razumije. Napisano sam I knjigu, koje čem I podariti kad ne stane ta Korona Ludost, dečki a iz Pirota. Evo žao mi je ali za opravijo sam I klub... Mislim da su se imenovali nešto kao Dva kotača ili slično na engleskom. U knjizi sve piše tačno, ali sada sam u rehabu po padu sa motorom I nemam svih informacija pri ruku. A I ošamučen sam od anastezije. Pa Evo prijatelji, neka vam malo skratim ovo vreme Korone. Prijatno branje: https://motosvet.com/tabla/topic/41867-iran-2018-kmet-ii-edition-samo-potopis/ Bojan, rekao si, da si član bjb I Nadam se, da se mi javiš I tu. Ne znam tvoj Nick, ali prepozna češ se. Pozdrav Sergej. 21 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erik99 5 Napisano Novembar 20, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zasavje, Slovenija Motocikl: Honda CB500x Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Kmet2 je napisao: ... ali sada sam u rehabu po padu sa motorom I nemam svih informacija pri ruku. A I ošamučen sam od anastezije.... Upam, da bo vse vredu s teboj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kmet2 50 Napisano Novembar 20, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: Slovenija Motocikl: KTM 1190ADV ,Ducati Multistrada1200S Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Erik99 je napisao: Upam, da bo vse vredu s teboj... V redu sem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erik99 5 Napisano Novembar 20, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zasavje, Slovenija Motocikl: Honda CB500x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Kmet2 je napisao: ... Mislim da su se imenovali nešto kao Dva kotača ili slično na engleskom.... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Novembar 20, 2020 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan bratac svako dobro moto klub je ROLLING WHEELS a svi smo mi tu valjda da se druzimo i pomazemo u nevolji... brz oporavak pa se vidimo na nekom buducem putovanju... živ bio i do skorog vidjenja 13 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 374 Napisano Novembar 20, 2020 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano Novembar 21, 2020 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan Za ovakve stvari se “živi” tebi brz oporavak 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Novembar 28, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast tebi a pogotovo Vesni... Brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kmet2 50 Napisano Novembar 29, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: Slovenija Motocikl: KTM 1190ADV ,Ducati Multistrada1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Evo malo sam šetao po You Tube I naletimo na Poljaka sa kojim smo se sreli prišle Godine usred Kazahstanskih stepa... Evo ja kao občino ako nisam na motorju buljim u telefon. Na snimki nas obelježava na 11.44. Evo I linka, a druge Godine je plan Afganistan I tamo okoli. Pa ču I sa vama malo podeliti. Ugodan dan I ostanite zdravi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 19, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, i oporavi se brzo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5843 Napisano Decembar 23, 2020 Drug član, 877 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim...Valjda su ti dali da jedes nesto ti Pirocanci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kmet2 50 Napisano Decembar 23, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: Slovenija Motocikl: KTM 1190ADV ,Ducati Multistrada1200S Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Bole37 je napisao: Brz oporavak zelim...Valjda su ti dali da jedes nesto ti Pirocanci... Uff bili su stvarno dobri gostitelji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 13, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak bratu bajkeru.. Svaka cast momcima iz Pirota... Bas tako ako mi nismo slozni da se pomazemo, niko nije.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Februar 18, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tema nema sta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...