bojan 0 Napisano Septembar 2, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam juče kod Sergeja na Ranč pa sam pokupio ovaj flajer Nisam proveravao da li već ima ova tema, ali ako ima, oprostićete mi jerbo sam frišak sa mora pa baš i nisam u toku Inače lokaciju Ranča možete naći na adresi http://mkbrothers.org/srb/sergejev-ranc/lokacija.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 2, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan sve sto Brothersi rade,ne moze biti lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 2, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A gde je taj ranc? Ako moze neka mapa ili tako nesto za nas koji bismo dosli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 2, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan na samom ulazu u Petrovaradin sa strane od Miseluka. Kod table Petrovaradin skrenes desno i jedno kilometar ides po makadamu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan 0 Napisano Septembar 3, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A gde je taj ranc? Ako moze neka mapa ili tako nesto za nas koji bismo dosli... Kao sto rekoh: Inače lokaciju Ranča možete naći na adresi http://mkbrothers.org/srb/sergejev-ranc/lokacija.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Septembar 3, 2008 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sve sto Brothersi rade,ne moze biti lose Sale moram da te ispravim Brothersi ne organizuju ovo zatvaranje sezone, mada se sve desava kod nas na rancu mi nismo organizatori. Mi cemo kao i mnogi drugi biti samo posetioci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan i bosanski brother dolazi da pojede prase,kod sergeja je uvijek dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan i bosanski brother dolazi da pojede prase,kod sergeja je uvijek dobro Prase? Ko je rekao prase? ;D Jes da nam je ovo pod nosom ali ce verovatno i "ekipa" doci malo da se druzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 4, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan sve sto Brothersi rade,ne moze biti lose Sale moram da te ispravim Brothersi ne organizuju ovo zatvaranje sezone, mada se sve desava kod nas na rancu mi nismo organizatori. Mi cemo kao i mnogi drugi biti samo posetioci. sve se bojim da ces ti tamo mirno pijuckati svoje pivo ;D znaci,opet si u guzvi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan sve sto Brothersi rade,ne moze biti lose Sale moram da te ispravim Brothersi ne organizuju ovo zatvaranje sezone, mada se sve desava kod nas na rancu mi nismo organizatori. Mi cemo kao i mnogi drugi biti samo posetioci. sve se bojim da ces ti tamo mirno pijuckati svoje pivo ;D znaci,opet si u guzvi... Kad sam saznao kakva mi se budalasta ekipa natovarila ;D...meni se ne ide...a MORAM Teško domaćinima a i gostima ;D ;D ;D Nadam se dane će biti nekih svatova u blizini ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc mi je bilo malo dosadno,malo mase.Videcemo kako ce veceras biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 7, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na Rancu - kod Sergeja standardno dobro.Na skupu sam bio u petak sa namjerom da ostanem cijeli vikend , ali zbog nemilog dogadjaja za mene sa Ranca sam otisao u subotu ujutro. Ovom prilikom se "zahvaljujem" mome nepoznatom BRATU Bajkeru koji mi je petak na subotu noc prevrnuo motocikl Kawasaki Z 750 star mjesec dana i pricinio stetu pobjegavsi sto je krajnje nekorektno.Ljudski je bilo potraziti vlasnika oborenoga motora i barem mu se izvinuti za "nenamjerno" obaranje motocikla.Ovim tekstom bih zelio pokrenuti pricu koliko smo korektni - nekorektni kao ljudi i kao Bajkeri.Iz Novg Sada sam se spustio u Rumu gdje sam sa klupskim drugovima (MK Brothers) popio po pivo i oko 21h , jos uvijek pod losim utiscima i gorcinom o dogadjaju sa Ranca otisao kuci za Bijeljinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ovom prilikom se "zahvaljujem" mome nepoznatom BRATU Bajkeru koji mi je petak na subotu noc prevrnuo motocikl Kawasaki Z 750 star mjesec dana i pricinio stetu pobjegavsi sto je krajnje nekorektno.Ljudski je bilo potraziti vlasnika oborenoga motora i barem mu se izvinuti za "nenamjerno" obaranje motocikla.Ovim tekstom bih zelio pokrenuti pricu koliko smo korektni - nekorektni kao ljudi i kao Bajkeri.Iz Novg Sada sam se spustio u Rumu gdje sam sa klupskim drugovima (MK Brothers) popio po pivo i oko 21h , jos uvijek pod losim utiscima i gorcinom o dogadjaju sa Ranca otisao kuci za Bijeljinu. Druze, reci sta je bilo ??? Sta se desilo? Ja sam bio u petak i video samo da se jedan FZ6 prevrnuo i odmah sam skocio da pomognem coveku. Ali ovaj tvoj slucaj ne znam. Sta je tacno bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 8, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate KAWA unprijed zahvaljujem na zelji da pomognes , ali tu pomoci nema.Sta je bilo-Bilo je.Motocikl mi je bio parkiran visocije desno iza prve drvene ograde, sreca na zemlji van sljunka, a gdje sam ga ostavio po dolasku iz grada oko 21h.Sa moje desne strane su bila parkirana dva motora, mislim Castomi.Lijeva strana od motora je bila slobodna.Oko 01h sam opet posao u grad po neku klopu i zatekao motor na pomocnoj nogari ,ali sa savijenom ruckom prednje kocnice. kada sam obisao motor vidio sam da mi je razbijen i lijevi usmjerivac vazduha na hladnjak morora i reg tablica iskrivljena.Znaci neko sa lijeve strane je svojim motorom je udario u moj i oborio ga na desnu stranu, a onda uredno ponoivo digao i otisao.Inace u pitanju je Z 750 tamno plave boje sa bosanskim tablama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan 0 Napisano Septembar 8, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pu, karter mu se osusio da bog da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći?! Kažem ja, nije dovoljno nositi pantalone, da bi neko bio muškarac...nek si ti živ i zdrav a pi..ica od ljudi ima uvek... Elem, bilo je lepo, nego mene zanima KO je pravio zatvaranje sezone, ko je domaćin? Pošto Brothersi nisu. Dačo ja bila i videla ''bosanski lobi''al tebe nigde...ili sam obnevidela:). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći?! Kažem ja, nije dovoljno nositi pantalone, da bi neko bio muškarac...nek si ti živ i zdrav a pi..ica od ljudi ima uvek... Elem, bilo je lepo, nego mene zanima KO je pravio zatvaranje sezone, ko je domaćin? Pošto Brothersi nisu. Dačo ja bila i videla ''bosanski lobi''al tebe nigde...ili sam obnevidela:). "bosanski lobi" ? pu,pu...daleko bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssergio 0 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Olja sta je "Bosanci"ti ne leze ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svašta Sergio, ja sam samo rekla da moram posebno da se pozdravim sa mojim prijateljima iz Bosne koje vidim dva puta godišnje pa sam se malo našalila s onim ''bosanski lobi'' jer ih ima više pa pozdravljanje malo duže traje ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 17, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mnoogoo dobra muzika, više nego mnoogo dobra atmosfera, mnoooogo bolje nego na žurci u RU. Mnooogo dragih mi i poznatih ljudi, mnooogo simpatična domaćica na kapiji. Mnooogo stvari bi se moglo naučiti da se širi dalje. Mnooogo prava moto-žurka! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Eto , bilo je BJB-ovaca i više nego što sam mislila...Čeh molim te sledeći put kad se vidimo upoznaj me sa prisutnim Forumašima :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan P.S. a tek sam sad ljuta kad sam saznala kome su tada srušili motor (mom drugu Branku koje se ovde krije pod pravim imenom ). E pa tome što je to uradio, želim da ostane bez kapi goriva u nekoj vukojebini, gde grmi i seva. Eto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...