ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 13, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Majka je dobila nov telefon, pa joj je ovaj višak i stoga je na prodaju. Telefon je od prvog dana bio u silikonskoj futroli i odlično je sačuvan. Ekran nema nijedne tačkice na sebi. Potpuno ispravan i funkcionalan bez ijedne mane. Baterija drži ceo dan. Verzija od 16Gb interne memorije i 2 Gb RAM-a. Uz telefon ide originalna kutija i originalni punjač sa kablom. Cena je 5000 din. 0603171985 - Boris Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2996 Napisano Novembar 13, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ovo uzeo za klinku, ako je sim free...Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 13, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bokes je napisao: Ja bih ovo uzeo za klinku, ako je sim free... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Jeste, sim free je... Pošalji mi podatke na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 13, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ide kolegi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...