Jump to content

Moto Zajednica

Sta ste videli?

Recommended Posts

• drkadzija, 1229 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Šta reći krećem sa nekim poznanicima u Suboticu na trke ubrzanja ,jedan odma po polasku zadnjak , jbg ne odobravam, pogotovo što ga je spustio u suprotnoj traci dok mu je dolazio auto u susret, a guma zadnja platno se vidi :o :o :o . Izlazimo na auto put on u kontra smeru kroz rampu :o :o :o pa onda polukružno na auto putu  ::) ::)::) , pa većina neplaća putarinu, ali se samo sagnemo ili provučemo pored rampe, zaista nekapiram čemu sva ova njegova gimnastika pogotovo što ju je ponovio kad je trebalo izaći sa autoputa. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 18 postova

U centru Beograda, dve noci za redom tip u dukserici na CBR1000 vozi nocu, na zadnjem tocku sa ugasenim svim svetlima

na motoru - a da, motor je crne boje...

Sanse da ga vidi vozac automobila = 12%

:D :D :D

Šta reći, tip je očigledno "ghost rider"  ;)

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

U centru Beograda, dve noci za redom tip u dukserici na CBR1000 vozi nocu, na zadnjem tocku sa ugasenim svim svetlima

na motoru - a da, motor je crne boje...

Sanse da ga vidi vozac automobila = 12%

Šta reći, tip je očigledno "ghost rider"  ;)

Ili Ghoust Pajser  :D

• - enduro sector -, 2147 postova
  • Motocikl: adventure

Klinac na skuteru wozi paralelno samnom .. Juzni bulewar, 2 trake .. Desna ruka na gasu, u lewoj pljeskawica, lewim ramenom drzi mobilni kojim prica, crweno, semafor, ja stajem, malisha nije ni pustio gas, nije ni trepnuo .. samo je nastawio prichajuci .. Normalno kaciga nepostoji ... Owo u raznim oblicima widjam nekoliko puta swaki dan .. 

• U prolazu, 18 postova

Klinac na skuteru wozi paralelno samnom .. Juzni bulewar, 2 trake .. Desna ruka na gasu, u lewoj pljeskawica, lewim ramenom drzi mobilni kojim prica, crweno, semafor, ja stajem, malisha nije ni pustio gas, nije ni trepnuo .. samo je nastawio prichajuci .. Normalno kaciga nepostoji ... Owo u raznim oblicima widjam nekoliko puta swaki dan ..   

Pa ovo je fenomenalno! I pljeska i mobilni!!! Ovo prvi put cujem lol (nadam se i poslednji)

• Svrati ponekad, 402 postova
  • Motocikl: Honda VFR800F

Ja nisam mogao da verujem preksinoc u Zrenjaninu (raskrsnica kod avale ko bar malo poznaje Zr.) na semaforu sam sacekao zeleno svetlo i kad sam krenuo da skrecem levo, primetih kamion sa prikolicom sa desne strane dolazi i nema nameru da se zaustavi na crveno svetlo, prolazi lik ladno bez i malo kocenja, niti mi je svirnuo niti amblendovao, srecom pa gledam levo-desno i kad ima semafor pa sam stao, ne smem ni da mislim sta bi se desilo da nisam gledao, kasnije sam vozio iza njega,vozio je levom trakom na magistrali i to malo levo malo desno...

A sinoc se desio udes u blizini te raskrsnice neki je autom izleteo iz sporedne ulice, dok su se dvojca na motoru kretala glavnim putem, sreca nisu isli brzo i vozac je uspeo da odreaguje da skrene desno, ocesali su auto,i retrovizor slomili, a desnom deklom su odlomili parce felne sa auta, naravno dekla je pukla,sreca pa nisu pali... Nisam mogao da verujem da je deklom odlomio felnu srecom ovima na motoru nije nista strasno bilo...

• Svrati ponekad, 132 postova

:o  :o  :o  :o  :o

Ne razumem, dokle sve to moze da ide??????

Ne mogu da verujem....

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Jutros zamalo jedan vozac GSXR-a da podleti pod kamion na moje oci.... Ja stojim na semaforu(uhvatilo me crveno) naspram ulice u kojoj ceka taj mladic semafor. on je u krajnjoj desnoj za pravo i desno(ka meni) i srednja je za pravo leva za levo(naravno:)

e sad on i sleper do njega krecu ISTOM brzinom verovali ili ne, pravo, i decko ladno krece da se prestrojava levo(kamion je do tad ubrzao) i bio mu je negde na kraju "truka' kod tocka kada je udario u kamion. Znachi udario je kamion kao da je pokushao da ga izgura sa puta. Malo se zateturao/ volan levo-desno opa cupa i izvuche se da ne padne ili jos gore da podleti ostala bi samo sarma od njega... Sav sam se streso kad mi je bilo zeleno dao sa gaschinu da vidim gde je i da mu chestitam na prezivljavanju. ja mislim da se usro id straha. Nisam ga stigao:( a da to je golubljesivo-ljubicasti GSXR ako sam dobro video.

ili je bio odlutao decko negde pa se zajebao, ili je bio pijan(mada sumnjam, nebi se izvuko sa volanom onako de jeste) ili  je dao levi zmigavac a ja  ga nisam video posto sam mu bio sa desne(mada opet ne sme da se prestrojava u raskrsnici). e sad i ako je to pokushao KAKO nije video sleper u retrovizoru, cak i da mu je sleper bio u mrtvom uglu video bih mu kraj jer je sleper JAKO dugacak tako da za njega fakticki i ne postoji mrtav ugao...

PS: a cale mi je bio na suvozackom....

• U prolazu, 3 postova

Pre par dana u Futogu sa autom stajem na semafor,ima tri trake ja stao u srenju,uhvati me crveno svetlo.Taman da krenem kad nešto odjednom zagrmi sa leve i desne strane :o...Ja se usro od straha!!Dok sam došao sebi vidim 4 motora ispred sebe...Drugar mi rekao da su prošla po dva sa strane...

• Drug član, 1392 postova

Pre par dana u Futogu sa autom stajem na semafor,ima tri trake ja stao u srenju,uhvati me crveno svetlo.Taman da krenem kad nešto odjednom zagrmi sa leve i desne strane :o...Ja se usro od straha!!Dok sam došao sebi vidim 4 motora ispred sebe...Drugar mi rekao da su prošla po dva sa strane...

Pa?

oni su vec otisli pre nego sto si ti i shvatio sta se desava

sta je tu bilo rizicno?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja