stevo 58 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gdje u beogradu ili srbiji ima naruciti delove za suzuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan EURO SUMAR je zvanicni uvoznik, pa ajd probaj od njih www.suzuki-yu.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 29, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan sta juris? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 29, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas parts list, tj. kataloske brojeve, najbrze je u 3t racing-u iz Belosave, salju city expresom u roku od nedelju dana od porudzbine. Ako nemas parts list, javi da ti iskopam i posaljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Avgust 29, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan srecno s'potragom, ja sam nasao delove za suzuki sto su mi trebali, ali na ebay, a kod ovih nasih vise se isplati da kupis nekog stranca pa da sam pakujes... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan trazim magnet puz za kilometar sat nema nigde kod mene je LCD displej i puz mi je magnet to trazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga parts list za brzinomer, pa pojuri ove nase prodavce (euro sumar, 3t racing...) i trazi po kataloskom broju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...