Her Toma 0 Napisano Octobar 26, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa gubitkom struje kupio sam motor ali mu je bio neispravan CDI kupio sam drugi vozio sam se nedelju dve i poceo je da gubi struju u toku voznje se ugasi i neko vreme ne baca struju i onda krene da baca tako je bilo nekoliko puta i sad vise uopste ne baca struju sta moze tu da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Octobar 29, 2020 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan CDI - verovatno. Proveri instalaciju i dugme za gasenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Her Toma 0 Napisano Octobar 29, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam prekidac sve je ok Ne verujem da je CDI posto ona sad nekad nekad pali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Octobar 29, 2020 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Isto je i meni tako radio, skinem CDI izlupam ga i vozim dalje, dok nije crkao nacisto. Kakav ti je akumulator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Octobar 29, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pregledaj prekidač na ćopavoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...