- BOKI - 0 Napisano Octobar 26, 2008 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd, senjak Prijavi odgovor kao problematičan braco, trebali bi malo da poguramo ovu temu ipak se dani blize kraju sezone i vreme hoce da nas odvoji od asvalta i druzenja, arena je mnogima blizu tako da bi mogli u nedelju da se malo druzimo, naravno ako nebude neka zakazana voznja, ja sam za, ajde da se vidimo, izblejimo malo pa negde svi zajedno na pice.........................RESPECT!!! ;D 1.$ BOKI $ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
- BOKI - 0 Napisano Octobar 26, 2008 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd, senjak Prijavi odgovor kao problematičan braco, trebali bi malo da poguramo ovu temu ipak se dani blize kraju sezone i vreme hoce da nas odvoji od asvalta i druzenja, arena je mnogima blizu tako da bi mogli u nedelju da se malo druzimo, naravno ako nebude neka zakazana voznja, ja sam za, ajde da se vidimo, izblejimo malo pa negde svi zajedno na pice.........................RESPECT!!! ;D 1.$ BOKI $ MISLIO SAM NA NEDELJU 02.11.2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Samo da nagovestim jednu stva-U ranije vreme se organizovao Tyning syling kod arene,pa smo znali da imamo problema sa interventnom.Naravno prpblemi su bili zbog trka,podpisivanja,...tako da ako pravite okupljanje,gledajte,da ne bude nekog ludovanja.Čisto DRUGARSKI da vam prenesem,a računajte još jednog BAJKERA za okupljanje kod Arene,a pošto živim kod već spomenutog mesta,ima u blizini 2 dobre picerije,pa ako ogladnimo,u blizini nam je i klopa i piće....NARAVNO IMAJU I roštilj......... Kako Bane i Kibo kažu............LET THERE BE BROTHERHOOD ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan pa bilo je okupljanja i zezanja do pre par nedelja, ali tada su bile voznje, za koje sam cuo da su bile vise nego dobre, mada sad kad vec dolaze hladniji dani ostaje nam varijanta za 17:00 kod arene a od 18:00 caffe A'Bre.... ima i slika gde se u YUBC tacno nalazi na nekoj od ranijih strana. @vulekawasaki bili su ovi iz budzenjaistilizovanja, a bili su i interventni drugovi, ali nas civilizovanu bagru niko ne dira...do sada nije bilo problema, a ne verujem ni da ce ih biti @ $Boki$ ma nema sta da se gura, pogurace hladnije vreme ...vidimo se u nedelju, pa da lepo cuje pricice sa voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Octobar 27, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...