feelgod 241 Napisano Octobar 12, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, Kupio sma kod Kineza podizace kormana koji idu 25mm na gore i 30mm u nazada. Bili su na ST750 i pokazali se bruka ali sada su saile prekratke da stavim na Bandita 1200. Zamenio bih ovaj moj za model kao na slici 20-30mm na gore ili bih kupio ukoliko niko nije raslopozen za zamenu Trenutno nije na prodaju, samo zamena, jer nemam drugi Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 191 Napisano Octobar 12, 2020 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko se odlučiš na prodaju, raspoložen sam da pazarim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 241 Napisano Octobar 12, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, ako se niko ne javi da menja tvoje je, a ja cu da narucim sebi nove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 282 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja hocu da menjam imam ravne podizace kormana na Hondi NC. Odgovarali bi mi kao tvoji sto su prema vozacu.Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 241 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 241 Napisano Octobar 14, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Reseno, zavaljujem se na paznji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...