Doca 675 Napisano Septembar 3, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bas me zvao drugar pre neki dan da mi kaze kako je poginuo motociklista ispred njegove kuce u selu i kasnije saznam da se radi o ovom slucaju. Prolazio sam tuda pre neki dan i vidim vence i svece uz put. tuga,neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko plecas 0 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Sutra 28.09.2008 u 12 h na donjosorskom groblju izdaje se cetrdesetodnevi pomen Zoranu Cerevickom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 137 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju moj 3 je godine kako nisi sa nama i ništa više nije kao pre. Počivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 23, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Brate, isprepada me! 23.08. tek počeo! Mislim da ne bi bilo loše da si postavio novu temu, sećanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Avgust 23, 2011 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Secam se tog dana kao da je juce bio...Veliki drugar sa nama nije 3 godine.Pocivaj u miru Cero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...