sargeras 554 Napisano Avgust 23, 2008 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Problem je sledeci...zimus, sednem ja malo na motor cisto da me mine zelja i dam kontakt, kad ono..nista! Tabla se ne pali, nego mi se na njoj samo vrti:"Endr"pa "Otrd" i ja stisnem ono dugme Mode i sve ok. Sutradan ja opet, kad ono isto. I tako je bilo neko vreme, tacnije do negde aprila kad ja u nekoj nedodjiji pokusam da upalim na anlaser i uspem ali on zalepi i nastavi da vrti i posto ja ugasim kontakt! i tako on isprazni akumulator, anlaser ostane zalepljen i posle mnogo cukanja, a ja zvao kombi pa placaj.... Nista, dodjem ja kuci, upalim na kablove, stisnem ono dugme za anlaser i on odlepi i sve ok, a tabla ne radi kad mi je volan okrenut na levo, isto kao i prednji desni migavac, od kojih ostala tri samo svetle....ovo sa migavcima i tablom mi se desavalo i pre nezgode, ali nisam obracao paznju...sad palim samo na kurblu, a tabla ne radi uopste, tri migavca uvek samo svetle...na akumulatoru puni 7V, a kad dam gas smanji napon!!!! ??? ??? ??? Stvarno ne znam sta da radim, pa ako neko ima pojma u cemu je problem, veoma bih cenio kad bi to podelio sa mnom...Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Avgust 23, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan pregledaj sve kontate i ocisti pa onda vidi kako se ponasa , ovo sve moze biti posledica opterecenja na kontaktima .javi sta si uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Avgust 23, 2008 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se desi da zeza masa negde. tad hoce da mrsi bez veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...