Ilke87 0 Napisano Septembar 30, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Keeway f-act 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Od skoro sam vlasnik skutera keeway f-akt 50 i generalno sam sa istim prezadovoljan. Sa istim nemam nikakvih problema,sem sto na njegovom digitalnom satu ne pokazuje brzinu,napunjenost akumulatora, nivo goriva niti rade dugmici za prebacivanje sata na predjenu kilometrazu itd... Prakticno radi samo merenje obrtaja motora. Interesuje me da li je neko imao slican problem i kako ga je resio? Unapred da napomenem da sajla brzine radi i vrti,pozadinsko osvetljenje radi,vide se brojevi i slike odlicno,vec samo ne meri nista. Sat je ovaj na slici. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilke87 0 Napisano Septembar 30, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Keeway f-act 50 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se,sat je kao ovaj na slici,nije moj sat jer kod mene ne pokazuje nivo napunjenosti baterije,stanje goriva u rezervoaru,predjene kilometre i ne meri brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...