DzOkS 1172 Napisano Septembar 20, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Мрежаста навлака за седиште, одлична за лето, за зиму мало шкакљивија, не може да ми стане на Строма, за неко је мање седиште.Могуће преузимање од сутра у бгд.Мрежица је нова, само пробана. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dali pljeskavica treba da odgovara tvojoj visini i tezini? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da bude precnika mrezice na sedistu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije otišla ja sam zainteresovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, scorpija je napisao: Ako nije otišla ja sam zainteresovan Zainteresovan za pjeskavicu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, aca bre je napisao: Zainteresovan za pjeskavicu Uvek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 26, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije otišla ja sam zainteresovanНије отишла, колега се јавио али га нешто нема. Ја и даље гладан Мрежица и даље ту. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 26, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dali pljeskavica treba da odgovara tvojoj visini i tezini?Бар упола... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 26, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije otišla, i ja sam zainteresovan. Sedište mi je puklo na par mesta, pa dok se ne sredi, valjda bi ga mrežica držala da ne ide dalje . Naravno, preuzeo bi ga u N. Sadu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 27, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije otišla, i ja sam zainteresovan. Sedište mi je puklo na par mesta, pa dok se ne sredi, valjda bi ga mrežica držala da ne ide dalje . Naravno, preuzeo bi ga u N. Sadu .Јави се, ако имаш бр ако не 0600204204Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...