Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ZZR 600E

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 145 postova
  • Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA
1996 god. Motor je uvezen iz Svajcarske sa 9500km i od tad je u mom vlasnistvu . Zamenjene gume i svi filteri pre 1500km . Motor je u besprekornom stanju (fabrickom ) sa vrlo malim znacima habanja . Sve na njemu je orginal. Uz njega ide i komplet prednjih kocionih plocica (ako ih ja do prodaje  ne budem vec  zamenio )  ! Ulje i oba filtera su menjana svakih 6000 km,strogo Motul polu sintetika  .Masina je u besprekornom stanju . Lanac je na polovini . Nema nikakvih ulaganja osim prenosa . Cena  1700 eur.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

• Sviđa mi se 11

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Samo treba izbliza utvrditi dal je motor farban. Ako nije farban, definitivno jedan od lepse ocuvanih primerka ovog modela na forumu a i cena je korektna.

Srecna prodaja

• Svrati ponekad, 145 postova
  • Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA

Hvala lepo !Motor nije farban u celosti za to garantujem ..oklop.. rezervoar,  sumniv mi je rep sa desne strane jer je nema nalepnica 600cc  ali plastike nisu lemljenje i nema nikakvih tragova ..provereno kad sam skidao da bih postavio drzac za bocne kofere  . Moguce da je ogreban  pa je i sa leve skinuta nalepnica . Toliko od mene, red je da kazem !

Inace sve je ostalo ok !!! svaki sraf,gumica ...sve je ok .Akumulator je zamenjen 2019.

61d20f004e1c-1920x1080.jpg
WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Kawasaki ZZR 600 E, 1996. godište, Touring, vozilo prešlo 38200 km, Leskovac. Cena 1.700 € - Motori - Polovni Automobili

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja