Mito_Maniac 80 Napisano Avgust 16, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kompletnu elektro instalaciju za Hondu cbr600 f4 ako neko ima sa stranca,havarisanog,ili slicno...Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Uf mislim da ima 1 u Sapcu, ali moram jos da proverim.. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan A joooooj....A taman sam pomislio da od toga nema nishta,aj pogledaj pa mi javi treba mi hitno.....poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan E do k... nema, otisla hondica.. Jel to F4 ili F4i? Ima razlike u instalaciji da znas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Obicna f4,znam da ima razlike u instalaciji,a i skoro u svemu ostalom....Ok,hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Imam od 99god. karburator verzija ako pase!!!!!!!1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 21, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan To je to,pase.... :) Koja bi bila cena,i jel komplet instalacija??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...