Jump to content

Moto Zajednica

Moto Guzzi NTX350 Enduro 1991

Recommended Posts

• Zainteresovan, 577 postova

Moto Guzzi NTX 350 Enduro, 1991, kompletan i ispravan, vlasnik.

Pali, radi, ide. Uz njega jos skoro ceo agregat, kao i gomila nekih novih stvari (par filtera za ulje, par semeringa, lezajeva, sajli,bla, bla,...

Inace, na masini su sve plastike Acerbis (rezervoar od 32 litre!!!), po Marzocchi i po Brembo napred i nazad,..

jedna napomena: motor je dosta visok i glomazan

MasbX_b1xh5.jpg

5k4qU_b2dl2.jpg

063/363-908

darko

Beograd

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Hm, hm...

Interesantna masina...

Daj malo vise podataka kao na primer snaga, broj cilindara, cvaja ili cetvorotaktni i sl.

Vredelo bi pogledati ovo pogotovu za kategoriju +100 kg  ;D

Hm, hm...

Interesantna masina...

Daj malo vise podataka kao na primer snaga, broj cilindara, cvaja ili cetvorotaktni i sl.

Vredelo bi pogledati ovo pogotovu za kategoriju +100 kg  ;D

bez ljutnje, ali ako pitas ovo sto pitas, zaobidji.

ovo treba da uzme neko ko je promenio bar dve-tri guzonje pre.

dva su cilindra u V rasporedu, vazdusara, suvo kvacilo, kardan. 5 brzina. elektronsko paljenje, disk napred i pozadi.

masina je dosta kabasta, ali neverovatno fino lezi na putu, narocito po krivinama.

po meni, mana mu je 350 kuba. model je imao 350 i 650, e taj od 650 bi radio radnju. ovako, vise je za neko peglanje oko 105 - 110. moze vise (max oko 140), ali nije to to.

prvo sto sam mu ja uradio kad sam ga doterao, je da sam poskidao kofere, crash barove i ostale gluposti.

u sustini smor od motora, ali JAKO udobno i pouzdano magare.

napominjem da je sirok, visok, ja sa 183 prstima pitam tlo, guvernala je dosta siroka i udaljena napred. ono, ima ga. jedino sto nema, to je bar 60 konja  >:(

PS. ako neko ima agregat od V50 ili V65, moze i samo radilicu, cilindre i klipane, rado bih mu ga zalepio, onda nije na prodaju.  ???

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Honda XRV 650 Paprika

Sudeci po prethodnom motoru koji si imao, mislim da je bezbedno da pretpostavim da ovaj ima anlaser :D

Javljam ti se mozda koliko danas da vidim to cudovistance...

Sudeci po prethodnom motoru koji si imao, mislim da je bezbedno da pretpostavim da ovaj ima anlaser :D

Javljam ti se mozda koliko danas da vidim to cudovistance...

;D ima anlaser, i to kakav!!! najveci anlaser koji je ikad stavljen na bajk!!! i jos sa akumulatorom od 30A, kad mi nestane goriva (sto je nemoguce, obzirom na rezervoar od 32 litre i potrosnju od nesto preko 4 litre) samo anlasovanjem mogu da predjem jos 30-ak kilometara.

ozbiljno, ako znas koliki je ficin anlaser, znas i njegov.

guzzi se drzao svog koncepta agregata, ali je dosta ostalih elemenata stavljao od drugih firmi, sto svi rade, ALI, ove firme su pravile elemente za automobile, ne motorcikle.

otud imas Bosch-ov trofazni alternator - suv, regler, anlaser, kao i suvu lamelu, sto sve pasuje i na dosta Fiatovih modela.

u sustini, Guzzi je vozilo na dva tocka, nije PRAVI motorcikl po danasnjim merilima, ali  bio je PRAVI motorcikl po merilima sredine proslog veka...

vreme ih je pregazilo, drugi trendovi su aktuelni, oni igraju na kartu stare slave i time pravdaju svoju koncepciju, cene...

uh, raspricah se... da, ima anlaser  ;)

;D ;D ;D ;D ;D

upravo mi covek rece da ima V50 masinu od Monze!!!

prava mera za ovu gradju.

oglas vise nije aktuelan, moze brise, a za pocetak lock!

;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

upravo mi covek rece da ima V50 masinu od Monze!!!

znaci matori je lazovcina neopevana!!! svi lazu, i svi kradu, i svi oe da te za*ebu!!!

elem, oglas je ponovo aktuelan, vazi sve gore navedeno, plus, tek registrovan, i pored ona dva sugava kofercica dobio je i jedan golem po sredini.

za... za.... za 1450 evrica!!!

063/363-908

Darko

Beograd

4r1m3_111ke9.jpg

jfwca_11sl6.jpg

Knmv3_71270059iz2.jpg

sta se desilo sa onom masinom?

ma matori mislio da sam siso veslo. hteo da mi uvali 350 od floride, koji ima siri klip, pa se ponado da ce ga proturi ko 500, jer na agregatu nigde ne pise koliko ccm, a blokovi i sirina cilindara(rebara su isti). sisa.

ajmo, sto kazu u ovoj rubrici, AKTUELNO  ;D ;D ;D

>:(

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

masina 350 i 500su iste samo jr razlika u precniku cilindra i klip a a hod je isti potpuno. cak i dosta delova moze od modela 650 na ovaj 350

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja