IM93 8 Napisano Avgust 12, 2020 U prolazu, 14 postova Motocikl: Honda S-Wing 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri, pozdrav od Igora! Postavljao sam nedavno pitanja u temama o maxi skuterima i u pp @Satelis, zahvaljujem mu se i ovim putem kao i svima koji su davali odgovore na moja pitanja. Posle gledanja u oglasima prevashodno Piaggio beverly i Yamaha X max, kupio sam Hondu S wing 125. Inace ovo mi je prvi motor, iza sebe imam mnooogo kilometara na drumskom biciklu, u autombilu nesto manje od toga. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4344 Napisano Avgust 12, 2020 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Avgust 13, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Avgust 13, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma samo kada je trocifrena kubikaza pozz i dobrodosao daj slike mezimca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...