hellena 60 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Kandidat br.1 Kandidat br.2 Marka fotoaparata: Fuji s6500fd Osnovne informacije o fotografiji: ISO-100, F/2.8, 1/15sec Kandidat br.3 Marka fotoaparata: Fuji S6500fd Osnovne informacije o fotografiji: iso vrednost (100), otvor blende (f 3.2), dužina ekspozicije (1/100 s) Kandidat br. 4 Fuji S6500fd Blenda 2.8, ekspozicija 1/10, ISO 800 Kandidat br. 5 Marka fotoaparata: Fujy S 6500 fd ISO 100, otvor blende F 6.4, dužina ekspozicije 1/ 320 Kandidat br.6 Marka fotoaparata: Canon normalno ;-) Osnovne informacije o fotografiji: ISO100, f/9, 1/200s, 29mm (18mm crop). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan 6. zakucavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 4, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Popularan taj Fuji s6500fd ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo je da su cak cetiri fotke u black & white fazonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan da, da, 6tica razbija ali nije to zbog canon-a sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 5, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' sada ja da ne zakeram, ali mi No.1 nekako nije "urbanizam-starije proizvodnje"...U svakom slucaju lepo je sto se ljudi javljaju!Bravo Hellena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi lepo kada bi deo ekipe koji je PRO dao svoja misljenja za svaku sliku posebno, ukratko, ne valja to i to, valja to i to...pomoglo bi nama koji se trudimo da nam slike ispadnu sto bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 5, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja OverLord, ali treba njih sve nahvatati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi lepo kada bi deo ekipe koji je PRO dao svoja misljenja za svaku sliku posebno, ukratko, ne valja to i to, valja to i to...pomoglo bi nama koji se trudimo da nam slike ispadnu sto bolje Ja sam skontao da ce tako nesto i biti, tipa "strucni ziri"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2122 Napisano Avgust 5, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam vremena ovih dana, ali probacu malo do vikenda da vas izkritikujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Neka moja zamisao i jeste bila da naši profi drugari daju stručne komentare na fotografije i na taj način upućuju onoga ko je napravio šta je dobro uradio, a šta ne. Al' eto njih nema, ja se nadam da se niko nije uvredio što ne može da učestvuje na način na koji drugi to mogu, ako jeste ja se javno, glasno i jasno IZVINJAVAM A posebno se izvinjavam Hitman-u što nisam mogla da okačim njegovih ruku delo, al ne samo što je profi nego je i promašio temu :D :D PICASOO MZ, i ja sam to primetila, ali sam ipak progledala kroz prste Nije toliko veliko odstupanje od teme. E sad, još uvek nisam zadovoljna brojem učesnika Jeste da postoji pomak, sa pet na šest fotografija :o, ali je mali! Kad se zada nova tema hoću da se još više ljudi uključi! ;D Ajmo malo takmičarskog duha! I nadam se da se niste sad svi primili na crno bele fotografije, s obzirom da su prošla dva puta pobedile takve. Nisu pobedile zato što su crno bele već zato što imaju dobru ideju i dobro su izvedene. Probudite malo svoju maštu i kreativnost, nekada stvari nisu onakve kakvim se čine, ne budite površni, zađite malo dublje u suštinu predmeta koji fotografišete. Možda kada kažem CRVENO ne mislim na boju, na crveni kamion ili crvenu vazu, možda mislim na ljubav ili strast, živost i ljupkost; možda kada kažem KONAC ne mislim na šivenje i iglu nego na tanku nit između života i smrti, ljubavi i mržnje, tuge i sreće. Da ne palamudim više, nadam se da će sledeća tema biti opštija kako bi se dobila različita kreativna rešenja, da vidimo malo kako ko razmišlja, jer fotografija je ipak umetnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Neka moja zamisao i jeste bila da naši profi drugari daju stručne komentare na fotografije i na taj način upućuju onoga ko je napravio šta je dobro uradio, a šta ne. Al' eto njih nema, ja se nadam da se niko nije uvredio što ne može da učestvuje na način na koji drugi to mogu, ako jeste ja se javno, glasno i jasno IZVINJAVAM A posebno se izvinjavam Hitman-u što nisam mogla da okačim njegovih ruku delo, al ne samo što je profi nego je i promašio temu :D :D PICASOO MZ, i ja sam to primetila, ali sam ipak progledala kroz prste Nije toliko veliko odstupanje od teme. E sad, još uvek nisam zadovoljna brojem učesnika Jeste da postoji pomak, sa pet na šest fotografija :o, ali je mali! Kad se zada nova tema hoću da se još više ljudi uključi! ;D Ajmo malo takmičarskog duha! I nadam se da se niste sad svi primili na crno bele fotografije, s obzirom da su prošla dva puta pobedile takve. Nisu pobedile zato što su crno bele već zato što imaju dobru ideju i dobro su izvedene. Probudite malo svoju maštu i kreativnost, nekada stvari nisu onakve kakvim se čine, ne budite površni, zađite malo dublje u suštinu predmeta koji fotografišete. Možda kada kažem CRVENO ne mislim na boju, na crveni kamion ili crvenu vazu, možda mislim na ljubav ili strast, živost i ljupkost; možda kada kažem KONAC ne mislim na šivenje i iglu nego na tanku nit između života i smrti, ljubavi i mržnje, tuge i sreće. Da ne palamudim više, nadam se da će sledeća tema biti opštija kako bi se dobila različita kreativna rešenja, da vidimo malo kako ko razmišlja, jer fotografija je ipak umetnost. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 9, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan još uvek nisam zadovoljna brojem učesnika Jeste da postoji pomak, sa pet na šest fotografija :o, ali je mali! Kad se zada nova tema hoću da se još više ljudi uključi! ;D Ajmo malo takmičarskog duha! Iskreno, ja sam ovaj put ocekivao bar 15 fotkica. Sta je Bajkeri ???... plaze, planine, jezera, ili ste se uplasili od nagrade? ;D Pa kako cete dobre putopise da pravite ako ukljucutite aparat na 'auto' i cepaj!? Ajd` stvarno, za sledecu temu, kakva god bila, da vidim bar 30 slidza. Ovo je samo igra i zajebancija, a tako cemo najbolje da naucimo da pravimo OK slidze za putopise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 16, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Glasanje je gotovo, a novi pobednik je Lazar Kovacevic Username na BJB-u: Evil_Zo Ajde Lazice zadaj sledeću temu i budi malo maštovit! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 16, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan bravo lazo, zasluzena pobeda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala E sad, posto sam se za ovu temu bas potrudio, greota mi je da sve to niko ne vidi, pa sam odlucio da postavim odje kako je izgledao put do ove pobjednicke fotke Put me vodio od Bijele pa preko Perasta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sve do Risna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Gdje se i zavrsava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan I tu smo dobili pobjednicku. E sad, objasnio bih zasto sam izabrao bas crno/bijelu verziju. Slika ovakva samo po sebi jeste dobra, meni se svidjela i znao sam da je to moj adut, ali sam cisto reda radi probao u C/B varijanti i ona je nekako ispala jos bolja. Jednostavno sam u trenutku pomislio da sa C/B verzijom mozda imam milimetar vece sanse i to je presudilo. Tako da nisam namjenski isao na C/B vec je tako ispalo, da je ova u boji bila bolja, naravno da bi isla ona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 17, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ti si se bas junacki potrudio, samo zbog vremena koje si odvojio si zasluzio pobedu bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 17, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi pobedila i da nije bila crno bela. Bravo Lazare! Sad nam kaži šta si smislio za daljnje? Sledeća tema je...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Avgust 17, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne su ti sve ove fotke, nema sta, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo "putnice"-svaka ti cast. Fotke su ekstra (posebno 1436 i 1461)! Bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 18, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Lazo, po meni koju god da si stavio od ovih sa predjasnje strane, pobedio bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 19, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ti si se bas junacki potrudio, samo zbog vremena koje si odvojio si zasluzio pobedu bravo! Crstitam Lazo... zasluzeno !!! Ja zurio iz tvojih krajeva da ne zakasnim za sledecu temu, a nje jos nema ?!? Mogao sam opusteno da se izlezavam jos bar sedam dana. Ce-ka-mo novu temu . I, cestitam i ostalima na trudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...